Uzaklaştırıldılar

Uzaklaştırıldılar

Erdek AK Parti 3 Yönetim Kurulu Üyesi ile yollarını ayırdı

Yaklaşık 2 yıl önce gerçekleştirilen olagan genel kurul ile 20 kişilik Erdek İlçe Yönetim Kurulunda görev alan Mustafa Pektaş, Şerif Filiz ile Volkan Can akşam yapılan yönetim kurulu toplantısından uyumsuzluk gerekçesi ile görevlerinden azdedildikleri öğrenildi.

/resimler/2018-5/19/1708272039139.jpg

Kısa bir süre öncesine kadar uyum içinde çalışıldığı mesajları verilmesine karşın, akşam yapılan AK Parti Erdek ilçe yönetim kurulu toplantısından uyumsuzluk kararı çıkması, gözleri görevden azdedilen 3 yöneyim kuruluna çevirdi.

Yaklaşık 23 ay önce gerçekleşen genel kurul ile seçildikleri görevlerinde, genç ve dinamik bir ekip olarak uym içinde çalışmalarına karşın 24 Haziran erken genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi alınan uzaklaştırma kararı Erdek ilçe teşkilatında "Neler oluyor?" sorusunun sorulmasına neden oldu.

Bilindiği gibi bir süre önce AK Parti Balıkesir İl Başkanaı Av. Hasan Demiraslan Erdek´e gelmiş bir dizi temasları ardından önceki gün Bütünşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Erdek´e gelerek teşkilat ile özel bir görüşme yapmıştı.

Erdek´te, AKP çevreleri teşkilatta yaşanan erken yol ayrımının, Mart 2019´da yapılacak yerel seçimler öncesi taşların yerine oturtulması olarak yorumlanıyor.



Anahtar Kelimeler: Uzaklaştırıldılar
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli