“Uzaktan eğitime, yakın destek”

“Uzaktan eğitime, yakın destek”

Gönen Belediyesi ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet dağıtımı gerçekleştiriyor.

Kovid-19 sürecinde okullarda uzaktan eğitime geçilmesi nedeniyle sınırlı imkânlara sahip öğrencilerin eğitim süreçlerine katkı sunmak amacıyla Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’ın talimatı ile hayata geçirilen ‘“Uzaktan eğitime, yakın destek” kampanyası çerçevesinde özel ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet dağıtımı başladı.

Tablet dağıtımında açıklamada bulunan Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz ise “Eğitime desteğimiz devam ediyor, okul arazilerinin teminden, okul yapımına, bakım, onarımına ve temizliklerine kadar destek olmaya çalışıyoruz. Bugün EBA TV’ye erişemeyen, interneti, tableti olmayan öğrencilerimiz kalmasın diye bir çalışma başlattık” dedi.

Tabletile birlikte dünyaca ünlü hikâyeci yazar Ömer Seyfettin hikâyelerinden oluşan kitap seti, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından belirlenen ailelerin çocuklarına ulaştırılıyor. Ailelerin ekonomik durumu ve öğrenci sayısı gibi kriterler göz önünde bulundurularak kapı kapı teslim ediliyor.

Gönen Belediyesi tarafından şuana kadar 200 öğrenci tablet sahibi olurken, belirlenen kriterler doğrultusunda öğrencilere tablet dağıtımlarının devam edeceği bildirildi.

Tabletlerine kavuşan öğrenciler, mutlu olduklarını dile getirerek, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’a teşekkür ettiler.



Anahtar Kelimeler: “Uzaktan eğitime yakın destek”
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı