Uzman Çavuş İntihar Etti.

Uzman Çavuş İntihar Etti.

Göbel`de 6 ay önce büyük oğlu cinayete kurban giden Durmaz ailesi Hakkâri Şemdinli`de Şark görevi yapan Uzman Çavuş oğulları Hasan Durmazın intiharı ile yıkıldı.

Susurluk ilçesi Göbel mahallesinde oturmakta olan Hasan DURMAZ ‘ın uzman çavuş oğlunun acı kaybı tez duyuldu. Altı ay önce büyük oğlu nu bir cinayette kaybeden baba şimdi ise Hakkâri Şemdinli ilçesinde şark görevini tamamlamaya çalışan uzman çavuş olarak görev yapan küçük oğlu  ( 1989 ) doğumlu Gökhan DURMAZ’ın acı haberi dün akşam geldi. DURMAZ ailesi tamamen yıkıldı.

Baba Hasan DURMAZ 15 gün önce izinde olan oğlu piyade uzman Çavuş Gökhan DURMAZ’ın 7 Haziran 2014 günü izin dönüşü görevine başladığını akşam da saat:19,00 sıralarında oğlu ile telefon görüşmesi yaptığını her şeyin normal olduğunu söyledi. Ancak ağabeyinin katil zanlıları olarak yakalanıp dışarıdan yargılanacak şahısların serbest kalmaları Uzman Çavuş Gökhan DURMAZ’ın kafasına taktığını ağabeyinin katil zanlılarının tam olarak tespit edilemediği gibi bazı sorunlar yaşadığını belirten Baba Hasan DURMAZ iki oğlunu da kaybetmenin çok acı bir durum yaşadıklarını belirtti.

Uzman Çavuş Gökhan DURMAZ’ın cenazesinin yarın Göbel mahallesinde ağabeyinin yanına defnedileceği belirtildi. Bizler de yerel ve ulusal basın olarak bu acı dramı yaşayan Hasan DURMAZ ve ailesine baş sağlığı dileriz.   İbrahim PAMUKÇU/SUSURLUK

 

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı