Uzmanından çaresizlik itirafı

Uzmanından çaresizlik itirafı

Büyükşehir Sağlık Komisyonu üyesi, Ünlü Kalp Doktoru Dr. Selim Panç, Çelebi Liman´a demirleyen Angus gemisini görünce isyan etti.

%100 yerli, % 100 Bandırma evladı Bandırma belediye meclisi ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Sağlık komisyonu üyesi "Kardiyolog" Dr. Selim Panç 13 Ocak Cumartesi şu saatlerde kendisine ait sosyal paylaşım ağı Facebook´dan yaptığı açıklama ile Bandırma´nın ana gündemine damgasını vurdu.

Dün İş Adamı adı altında 10 Arap ülkesinden 100 dolayında öküzün incelemede bulunduğu Çelebi limanına bugün koku saçarak demirleyen Angus gemisini görünce aynen şu cümleleri kullandı.

"Yine ithal hayvanlar Bandırma limanında, Paşabayır-Paşakonak ve Paşakent´te Angus´ların kokusu rüzgarlı havaya rağmen çok kötü.... Maalesef bu durumu önleyemedik..."

Acı ama gerçek, Dr. Selim Panç´ın %100 yerli, %100 Bandırma evladı olarak yaşanılan bu çaresizlik karşısında kaleme aldığı cümleler elbette üzeri çizilerek, üzerine basılarak, "Bandırmalıyım" ipine sarılarak siyaret yapan çakma Bandırmalıların gözmezden geldikleri gözlerinin akına sokmak gerek.

Haydi yerel havuzun uzantıları yorumlarınızı bekliyoruz.

                                            Zeki KARADENİZ (ıslak)

Biz gemileri çoktan yaktık ta geldik.. Ya siz... Ya siz...

/resimler/2018-1/14/0038144135573.jpg



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli