Vakıf başkanlığa Metin Yalçınkaya seçildi.

Vakıf başkanlığa Metin Yalçınkaya seçildi.

Bandırma Gençlik ve Spor Vakfının Olağan Genel Kurulunda Vakıf Başkanlığa Metin Yalçınkaya seçildi.

Bandırma Gençlik ve Spor Vakfının Olağan Genel Kurulunda başkanlığa Metin Yalçınkaya seçildi.

Belediye Nikâh Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda Divan Başkanlığını Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza yaptı.

Yalçınkaya`nın başkan seçildiği vakfın yönetim kurulu İhsan Şen, Halil Çemberci, Tolga Tosun ve M. Ali Ozar`dan oluştu.

Vakfın yıllık gelirinin yaklaşık 300 bin TL olduğunu dile getiren Yalçınkaya, yönetim kurulu olarak gelir kaynaklarının artırılması konusunda gerekli çalışmayı yapacaklarını söyledi.

Vakfın kuruluş amacının Bandırmaspor ve ilçede bulunan amatör spor kulüplerinin gelişmesine katkıda bulunmak olduğunu anımsatan Yalçınkaya, "Bu kapsamda 2013 yılında Bandırmaspor`a periyodik Aralıklarla 295 bin TL, amatör spor kulüplerine ise 50 bin TL kaynak aktardık" dedi.

Mirza ise Spor Toto 2. Ligi`nde mücadele eden Bandırmaspor`u, hedeflerini yükselterek gelecek dönem PTT 1. Ligi`nde görmek istediklerini söyledi.

Yerel yönetim olarak Bandırmaspor`a gerekli desteği vermeye hazır olduklarının altını çizen Mirza, "Meclis kararıyla Bandırmaspor`un deplasmanlara gitmesi için yeni bir otobüs alacağız. Ayrıca Bandırmaspor`un sabit gelir kaynaklarının artırılması konusundaki çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Bandırma`nın sportif yatırımlarda hak ettiği yerde olmadığını vurgulayan Mirza, "Balıkesir merkezde sportif yatırımların ardı arkası kesilmezken ilçemizde bu konuda bakanlık tarafından yapılan her hangi bir çalışma yoktur. Mülkiyeti Bandırma Belediyesine ait olan Korozman mevkiindeki arazimizi 5 bin kişilik spor salonu yapılması konusunda şartlı tahsis ettik. Ancak geçen 3 yıl içerisinde her hangi bir şey yapılmadı" diye konuştu.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı