VakıfBank Bandırma’da 941. şubesini açtı.

VakıfBank Bandırma’da 941. şubesini açtı.

1963 yılında ilk şube ile Bandırma finans dünyasına giren Vakıf Bank 60 yıl sonra 17 Eylül şubesi ile Bandırmalıları 2. Şube ile buluşturdu.

1963 yılında ilk şube ile Bandırma finans dünyasına giren Vakıf Bank 60 yıl sonra 17 Eylül şubesi ile Bandırmalıları 2. Şube ile buluşturdu.

Bandırma’da 1963 yılından itibaren aralıksız 60 yıldır şube hizmetini sürdüren VakıfBank 17 Eylül Şubesi ile Bandırma’da 2. Şubesini hizmete soktu.

Atatürk Caddesi Bandırma girişi köprülü kavşakta hizmete açılan VakıfBank 17 Eylül şubesinin açılışını Bankanın Bölge müdürü Halil Şimşek yaptı.

VakıfBank bölge şube müdürlerini hazır bulunduğu mütevazı açılış töreninde konuşan Bölge Müdürü Halil Şimşek; “Bugün Bandırma’da 941. Şubemizin açılışını gerçekleştirmek için bulunuyoruz. VakıfBank Bandırma’da ilk şubesini 1963 yılında hizmete sokmuş, 60 yıl sonra 2. Şubeyi açmak bize nasip oldu. 17 Eylül şubemizin müdürü Semra Özcan hanımefendi kendisi de Bandırmalı inşallah yeni şubemizi daha güzel yerlere taşıyacaktır.” 

  “Banka olarak Vakıf kültüründen aldığımız değerleri geleceğe taşıma noktasında ekonomik koşulların tartışıldığı bir ortamda birçok banka şube kapatırken biz VakıfBank olarak Banddırma’da Bandırma halkına güveniyor, Ülke sanayicimize güveniyor, bu kapsamda inançla 17 Eylül şubemizin hizmetlerini devam ettireceğiz.”

 “Bölgemizde daha açılacak çok şubemiz var, ancak ilk açılışını gerçekleştirdiğimiz Bandırma 17 Eylül Şubemiz oldu. Bandırmalılardan şubemizi desteklemelerini bekliyor, yeni 17 Eylül şubemizin personellerimize ve Bandırma’ya hayırlar getirmesini diliyorum.” Dedi.



Nazife Yiğit
8.12.2023 02:57:29
Ankara, Başbakanlık VGM emekli müdürlerinden bir Bandırma'lı; tam 40 yıllık Vakıfbank VIP müşterisi ve Vakıf Ailesi'nden biri olarak çok sevindim. Bankamıza hayırlı, uğurlu olsun. Paşabayır Migros önüne koyduğunuz yeni ATM cihazı için ayrıca teşekkür ediyorum. Karşı kıyıdaki Tatlısu'ya da (Migros yanı cok uygun) bir ATM cihazı koymanızı rica edeceğim. Çok iş görecek. Işlerinizde başarılar, bol kazançlar dilerim. Yaz nüfusu 20.000 olan Tatlısu'da hiç ATM yok. Mümkünse tüm bankaların işlem yapabilecegi cinsten olsun. Sevgi ve saygılarımla.

Anahtar Kelimeler: VakıfBank Bandırma’ . şubesini .
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı