Vakıfta mali kongre

Vakıfta mali kongre

Erdek Turizm ve tanıtma vakfı mali genel kurulunu yapıyor

Erdek`te 26 kurucu üye ile 1990 yılında faaliyete başlayan Erdek Turizm ve tanıtma vakfı yıllık olağan mali kongresini yapıyor.

1 Ağustos perşembe günü saat; 15/30 da Erdek sanat evinde bir araya gelecek olan Turizm ve tanıtma vakfı mali genel kurulunu gerçekleştirecek.

2 yılda bir olağan, her yıl mali genel kurul yapılan Erdek Turizm ve tanıtma vakfı`nın 56 mütevelli üyesi bulunuyor.

Erdek`te Turizm potansiyelinin ivme kazanması amacı ile Kuruluşu dönemin Belediye Başkanı Hamit Nural tarafından yapılan ve kurucu Başkanlığına duayen Turizmci Tahsin Çizenel`in getirildiği vakıfın, 2. Başkanlığı Belediye Başkanlığı döneminde Hüseyin Sarı yapmıştı.

Belediye Başkanlığı değişimi ardından yapılan genel kurulda gerçekleşen olağan genel kurulda Başkanlığa getirilen Mimar Atilla Özsaraç 4 yıldır vakfın başkanı olarak önemli hizmetler verdi.

Vakfı mali genel kurula hazırlayan Başkan Mimar Atilla Özsaraç, genelde tanıtım, çevre ve doğal varlıkları gün ışığına kavuşturma noktasında misyon üstlendiklerini kaydetti.

Özsaraç;``Bu anlamda Zeytinliada ve Kyzikos kazılarına katkıda bulunmak, Uluslararası Turizm fuarlarına katılmak, Erdek Turizmi ve beraberindeki tarihi ve turizm konseptindeki ören yerlerinin tanıtımını yapıyoruz.`` dedi.

Başkan Özsaraç Erdek`te hala turizmci olup, vakıfta mütevelli üyesi olmayan birçok iş adamının bulunduğunu, oysa buradaki amacın birlikte hareket edilmesinin makro projelerin hayata geçmesinde ortak gücün katkısı olduğunu vurguladı.

Başkan Atilla Özsaraç Erdek Turizm ve tanıtma vakfı mütevelli heyeti olmanın koşullarını 20 Cumhuriyet altını olduğunu belirterek `` Hala bazı arkadaşlarımız, Vakıf üyesi olabilirler`` dedi.

 

 



  • Pazar 19.1 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 20.2 ° / 8.5 ° false
  • Salı 19.4 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı