Vali Ersin Yazıcı,"MİLLETİMİZ SİZLERE ŞÜKRAN BORÇLUDUR"

Vali Ersin Yazıcı,

Vali Ersin Yazıcı;"YÜCE MİLLETİMİZİN KALBİNDE MÜSTESNA BİR YERE SAHİP OLACAK"

Vali Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı, Kurban Bayramı öncesinde Balıkesir Şehitliğini ziyaret etti.
Şehitlik ziyaretine Vali Ersin Yazıcı ile Bayan Yazıcı´nın yanı sıra, İl Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili M. Birol Şahin, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kınay, Kara Astsubay MYO Komutanı Tuğgeneral Gültekin Yaralı, Balıkesir Merkez Komutanı Piyade Albay Evren Ünal, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Haydar Filiz, şehit yakınları, askeri erkân ile vatandaşlar katıldı. Vali Ersin Yazıcı ve diğer protokol üyeleri şehitlerin mezarlarını tek tek dolaşarak karanfil bıraktı. Şehit yakınlarıyla yakından ilgilenen Vali Yazıcı, sabır dileyerek bayramlarını kutladı. Vali Ersin Yazıcı, Şehitlerimizin yakınlarına Kur´an-ı Kerim hediye etti.

/resimler/2019-8/11/0313207054233.jpg
YÜCE MİLLETİMİZİN KALBİNDE MÜSTESNA BİR YERE SAHİP OLACAK
Vali Ersin Yazıcı, Şehitlik ziyaretinde Şeref Defteri´ni de imzaladı.  Vali Yazıcı´nın deftere yazdığı mesajda şu ifadeler yer aldı:
Aziz Şehitlerimiz,
"Kurban Bayramı öncesinde, vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı uğruna ölümsüzlüğe koşarak görevini yapmanın huzuru içerisinde şehadet mertebesine ulaşan sizlerin huzurunda saygı ve şükran duygularımızla toplanmış bulunuyoruz.
Bizlere bıraktığınız bu mukaddes vatan toprakları üzerinde, bağımsızlığımızı korumak ve onu daima yükseklere taşımak siz aziz şehitlerimize olan en büyük sorumluluğumuzdur.
Fedakârlığınız, yüce milletimizin kalbinde her zaman müstesna bir yere sahip olacak ve Türk Milleti sizleri daima şükran ve minnetle anacaktır. Kutsal emanetiniz olan vatanımıza karşı yapılacak her türlü saldırıya, sizlerden aldığımız güç ve ilhamla karşı koyduğumuzu bilerek rahat uyuyunuz.
Bu millet bu topraklar üzerinde ilelebet payidar olacaktır, mirasınız emin ellerdedir. Siz aziz şehitlerimizi bir kez daha şükran, minnet ve rahmetle anıyor, aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz. Ruhunuz şad olsun. "şeklinde duygularını ifade etti.

/resimler/2019-8/11/0313463929816.jpg



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli