Vali Yazıcı BGC ziyaret etti.

Vali Yazıcı BGC ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı,"Bandırma önemli şehir."

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı beraberinde Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ile birlikte Bandırma Gazeteciler cemiyeti BGC ni ziyaret ettiler.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaan Bingül ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Vali Yazıcı yaklaşık 1 saat süren karşılıklı ziyaret söyleşisinde, Bandırma´nın sanayiden ekonomisine, eğitimden güvenliğine herşey konuşuldu.

Vali Yazıcı, Bandırma´nın coğrafya olarak sanayici-yatırımcı adına cazibe merkezi oluşturmanın, yapılması düşünülen liman ile bölgenin sosyal ve ekonomik yapısında çok farklı değişim yaşanacağının altını çizerek, bu gelişmişlikten çevre anlamında kaygısı olan insanların endişe etmemesini istedi.

Vali Yazıcı, Kocaeli´de görev yaptığı süre içinde bir çok sanayi kuruluşunun ruhsatını kendisinin imzaladığını ancak bundan 20-25 yıl önce yaşanan bu gelişmelerin bugünkü düşünce içinde yapılmadığını, o günlerde iş ve istihdam beklentisinin daha cazip ve çevre bilincinin yeterince oluşmadığını söyledi.

Vali Yazıcı, yeni ruhsatlandımalarda çevre önkoşuluna özen gösterildiğini, hiç kimsenin bir başkanının soluğunu havayı kirletme hakkı bulunmadığını vurguladı.

/resimler/2017-3/14/2320089816473.jpg



Anahtar Kelimeler: Vali Yazıcı ziyaret etti
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli