Vali kabul etti

Vali kabul etti

Vali Hasan Şıldak Milli sporcu ve milli takım antrenörünü ağırladı

16 Mart 2021 tarihinde Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, ilçenin gururu Milli Sporcu Aleyna Karaca ve Atletizm Milli Takım Antrenörü Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü Başkanı Niyazi Gülhan’ı Valilik Makamında kabul etti.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’ın davetine Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile Atletizm İl Temsilcisi İsmail Akçay’da katıldı.

Vali Hasan Şıldak, Gençler kategorisinde Yüksek Atlama Türkiye Şampiyonu, Yıldızlar kategorisinde de Pentatlon Türkiye Şampiyonu olan Milli Sporcu Aleyna Karaca ile sporcunun bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan Atletizm Milli Takım Antrenörü ve aynı zamanda Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü Başkanı olan Niyazi Gülhan’a Balıkesir’i Ulusal ve Uluslararası platformlarda en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkür etti.

Vali Şıldak, “Onların başarılarıyla gurur duyuyorum, bizleri çok mutlu ettiler. Bundan sonra da başarılarının artarak devam edeceğinden hiç şüphem yok. Bizlerde onların başarılarının daha da artması için elimizden gelen desteği sunacağız. Göğsünde Ay Yıldızlı Milli Formayla Ülkemizi uluslararası platformda temsil eden sporcumuzu ve antrenörünü tekrar tebrik ediyorum.”dedi.

Niyazi Gülhan; “Valimiz Hasan Şıldak’ın bizleri makamına kabul etmesi bizim için büyük bir onurdur. Bu kabul, başta sporcum olmak üzere bizlerinde motivasyonunu fazlasıyla arttırmıştır. Bizler bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da aralıksız çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedefimiz çocuklara güzel bir gelecek hazırlamak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir. Bizleri makamına kabul eden Valimiz Sayın Hasan Şıldak’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.



Anahtar Kelimeler: kabul
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli