Vali Şıldak Bandırma’da İncelemelerde Bulundu

Vali Şıldak Bandırma’da İncelemelerde Bulundu

Vali Hasan Şıldak bugünkü programı kapsamında toplantıya katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Bandırma’ya geldi.

Vali Hasan Şıldak bugünkü programı kapsamında toplantıya katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Bandırma’ya geldi.

Bandırma İlçesindeki programına Bandırma 17 Eylül Üniversitesiyle başlayan Vali Şıldak burada Bandırma Teknokent Kurucular Kurulu Koordinasyon Toplantısı’na katıldı. Toplantıya Vali Şıldak’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ve diğer kurul üyeleri katıldı. 

Toplantının ardından Vali Hasan Şıldak Bandırma’da temaslarına İlçedeki iki önemli kamu yatırımını incelemeleriyle devam etti. Beraberinde Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal ile birlikte yapımı tamamlanan Geri Gönderme Merkezi ve Bandırma Kültür Merkezi İnşaatını gören Vali Şıldak yatırımların İlçeye hayırlı olması temennisinde bulundu. 
Kültür Merkezinin Bandırma için önemli ancak geciken bir yatırım olduğunu belirten Şıldak, en kısa sürede ve kaliteli bir imalatla binayı bitirmek istiyoruz diye konuştu. Yetkililere ve yüklenici firmaya bu yönde talimat veren Vali Şıldak Bandırma’nın bu hizmeti beklediğini ifade etti. 

Kadınların kooperatifler aracılığı ile yeteneklerini emek vererek ortaya koydukları çalışmalara her fırsatta destek verdiğini belirten Şıldak Bandırma İlçesindeki programı kapsamında Bandırma Üreten Kadınlar Kooperatifinin düzenlediği sergiyi ziyaret etti. Sergiyi gezen Vali Şıldak yapılan bu tür çalışmalarla ortaya çıkan ürünlerin Balıkesir’in üretim ve turizm kapasitesine değer kattığını da ifade etti.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli