Vali Şıldak Manyas ve Gönen İlçelerini Ziyaret Etti

Vali Şıldak Manyas ve Gönen İlçelerini Ziyaret Etti

Vali Hasan Şıldak bugünkü programı kapsamında Manyas ve Gönen İlçelerini ziyaret etti.

Balıkesir’in ilçelerini sık olarak ziyaret ederek vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen Vali Hasan Şıldak bugünkü programı kapsamında Manyas ve Gönen İlçelerini ziyaret etti. Yürütülen ve planlanan çalışmalar ile ilgili saha incelemesinde bulundu. 

Programına Manyas Kaymakamlığı ile başlayan Vali Şıldak kısa süre önce göreve başlayan Kaymakam Koray Çelik'i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. 

Manyas Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Gönen İlçesine geçen Vali Şıldak programına Paksan Tarım Makina İşletmesini ziyaret ile başladı. Fabrikanın üretim alanlarını gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Şıldak, sanayi ve tarım şehri Balıkesir’de tarım alanında sahaya can suyu olan bu tür tesislerin, geniş ihracat ağıyla İli ve ülkeyi  hep bir adım ileriye taşıyacağını söyledi. 

Ziyaretleri kapsamında esnafı ziyaret ederek onların istek ve taleplerini dinleyen Vali Şıldak, kendileriyle bir süre sohbet etti. Esnafa bol ve hayırlı kazançlar dileğinde bulundu. Pandemi tedbirlerine uyulmasında hassasiyetin ilk günkü gibi devam etmesini hatırlatan Vali Şıldak’a vatandaşlar ve esnaf, iş yerlerine ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirttiler. 

İl genelindeki sahada yürütülen çalışmaları yakından takip eden Şıldak, Gönen İlçesi ziyaretinde hayata geçirilecek olan Gönen Çayı Islah Projesi, Tahirova Yolunda devam eden yapım çalışması, Termal Sera Proje Alanlarındaki kurulum çalışmaları, Eski Hastane Binası Restorasyon ve Sağlıklı Yaşam Merkezi Proje Alanı ile Yeni Hükümet Konağı Alanında incelemelerde bulundu. Yapılan tüm yatırımların Balıkesir’i ileriye taşıma noktasında çok anlamlı olduğunu belirten Şıldak, yetkililerden yürütülen projeler hakkında bilgi aldı. 

Programında öğrencilerle de bir araya gelen Vali Şıldak Gönen Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Şıldak, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, öğrencilere derslerine çok sıkı çalışmalarını tembih etti. 

Gönen İlçesi ziyaretinde son olarak tarım ve hayvancılıkta önemli bir tesis olan Günaydın Çiftliğini ziyaret etti. 

Gönen İlçesi ziyaret ve incelemelerinde Vali Şıldak'a Milletvekili Yavuz Subaşı, Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz eşlik etti.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli