Vali Turhan görev başında

Vali Turhan görev başında

Balıkesir Valiliğine atanarak göreve başlayan Vali Ahmet Tuthan `` İnsan odaklı bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz.``








Valiler Kararnamesi ile Balıkesir Valiliğine atanan  Vali Ahmet TURHAN görevine başladı.

Valilik bahçesinde Vali Ahmet TURHAN'ı Balıkesir Belediye Başkanı İsmail OK, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Albay Salih GÖLDAL, İl Emniyet Müdürü Ömer AYDIN, İl Genel Meclis Başkanı Ramazan BAHÇAVAN,  Kaymakamlar,  İlçe Belediye Başkanları,  Kurum müdürleri, Oda Başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri,  muhtarlar  ve valilik personeli karşıladı.

Vali  Ahmet TURHAN karşılama sonrası makamında gazetecilere kısa bir açıklamada bulundu. Vali TURHAN Bu Yüce Makamda Balıkesir halkına hizmet etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum” dedi.

Vali TURHAN konuşmasına şöyle devam etti: İnsan odaklı bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Hukuk kuralları çerçevesinde adaletli, eşit, insan haklarına saygılı bir idarecilik yapacağız. Her şeyden önce kamu hizmetinin her kurumca, vatandaş memnuniyetini en üst seviyede sağlayacak biçimde yürütümünü esas alacağız.  Balıkesir çok önemli bir il. Mevcut potansiyeli, idaresi, siyaseti, yerel yönetimleri ve yerel dinamikleri ile harekete geçirip çok daha iyi bir noktaya getirme gayreti ve çabası içerisinde olacağız. Allah utandırmasın. Şahsımız ve Balıkesir için hayırlı olsun. Balıkesirlileri selamlıyor, saygılar sunuyorum.”.

Balıkesir'i sevdiğini söyleyen Vali Ahmet TURHAN, Öncelikle üzerine eğileceğimiz konu eğitim, daha sonra istihdam olacak. Tabii ki tarım ve hayvancılık da önemli bir alan. Balıkesir'de zaten iyi bir noktada olan tarım ve hayvancılığın daha da iyi noktalara gelmesi için çalışacağız. Balıkesir için turizm de çok büyük önem arzediyor. Hep beraber neler yapılabileceğini göreceğiz." şeklinde konuştu.

Vali  Ahmet TURHAN basın açıklamasından sonra Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları ile bir değerlendirme toplantısı yaptı. 






Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu