Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, "Erdek'i unutamam"

Vali Yardımcısı Ekrem Çalık,

Çalık’tan Erdek’e mesaj “Erdek’ten çok güzel duygularla ayrıldım”

2017-2020 yılları arasında Erdek Kaymakamlığı görevini üstlenen, halen Kocaeli Vali Yardımcılığı görevinde bulunan Ekrem Çalık, “Erdek’i unutmam mümkün değil” dedi.

Erdek’te çok özel ve güzel günler geçirdiğini vurgulayan Çalık, şunları söyledi:

“Erdek, ülke turizminde çok ayrı yeri olan bir ilçe. Orada görev yaptığım süre içinde vatandaşlarla, esnafla çok güzel ilişkiler kurduğumu düşünüyorum. Her sabah yaptığım yürüyüşler sırasında esnafımızla da güzel diyaloglar oluşturmuştuk. Erdek, Marmara’nın incisi. Ben Erdek’in, hep ‘Sakin Kent’ konumuna getirilmesi, bu statüye alınması gerektiğini düşündüm. Neyse ki, Erdek’in turistik kırsal mahalleleri de sakin yöreler konumunda bulunuyor.”

Erdeklileri çok sevdiğini, orada çok anlamlı dostluklar kurduğunu belirten Çalık, “Makamlar, mevkiler geçici. Önemli olan çalıştığın yerlerde iz bırakmak, görev süren bittiğinde oralardan güzel duygular ve anılarla ayrılmaktır. Erdek’te de, çalıştığım diğer yerlerde de bu özel duyguları yaşadım.Erdeklilere bir kez daha sevgilerimi ve saygılarımı sizin aracılığınızla gönderiyorum” diye konuştu.

Çalık, Erdek’te görev yaptığı süre içinde mütevazı kişiliğiyle çok sevilen bir mülki amir olmuştu. ÖNDER BALIKÇI



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli