Van depremi nedeni ile ``teröre lenet``mitingini iptal eden Kent konseyi Van deprem zedelerinin acısını paylaştı.

Van depremi nedeni ile ``teröre lenet``mitingini iptal eden Kent konseyi Van deprem zedelerinin acısını paylaştı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı programı içersinde ``Teröre lanet`` mitingi hazırlığı içersinde olan Kent meclisi Van depremi nedeni ile bu etkinliği iptal ederken, Depremzedelerin acınını paylaştı. Akşam olagan üstü toplanan Kent meclisinde şu açıklamada


HABER/ZEKİ KARADENİZ
Milletimizin birlik ve bütünlüğüne her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz dönemdeyiz. Ülkemizi derin üzüntüye boğan, terör saldırılarını ve arkasından Van depremini yaşadı. Bu arka arkaya yaşanan acılar bizi birbirimize daha da kenetlemiştir.



Geçtiğimiz Cuma günü Bandırma’da teröre lanet mitingi yapılmıştır. Bunun devamı olarak 29 Ekim tarihinde Teröre Lanet, Şehitlerimize Saygı yürüyüşü yapma kararı alınmıştı. Bugün geldiğimiz noktada tüm enerjimizi Van da yaşanan depreme yöneltmenin daha uygun olacağını düşünmekteyiz. Van depreminde ki acıların paylaşılması ve sarılması için yapılan tüm yardımları desteklemekteyiz. Biz millet olarak zor günlerde daha da kenetlenir acılarımızı paylaşmasını biliriz.



Milletimiz çok daha zorlu sınavlardan geçmiş ve tümünü yenmeyi bilmiştir. Bu yaşadığımız acılar kardeşlik duygularımızı daha da pekiştirmiş, insanlarımızı birbirine kenetlemiştir.



Biz de Bandırma Kent Konseyi Bileşenleri olarak halkımızın yaşadığı bütün acıları paylaşıyoruz. Bandırmanın böyle bir felaket yaşama olasılığı düşünülerek doğal afetlere karşı yapılan çalışmalara ivme kazandırılmasına karar verilmiştir.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı