Van Depreminde Bandırma`lı Öğretmen çifti ölüm de ayıramadı

Van Depreminde Bandırma`lı  Öğretmen çifti ölüm de ayıramadı

Van depreminde el ele öldüler


Van depreminde evlerinin enkazı altından el ele çıkartılan üç aylık evli Bandırmalı öğretmen çift Özgür-Emel Şubaşıay Turgutlu`da toprağa verilecek.


Van`da yaşanan depremde, geçtiğimiz Temmuz ayında yaşamlarını birleştiren Bandırmalı  Özgür ve Emel Subaşıay çiftide yaşamlarını yitirdi.

2 yıl önce Van`ın Gürpınar İlçesi çok programlı lisesi Matematik öğretmenliğine atanan Özgür Subaşıay (26) ile aynı dönemde Van Şehit İbrahim Karaoğlanlıoğlu lisesi Matematik Öğretmenliğine atanan Emel Şubaşıay (25), 8 Temmuz 2011`de Turgutlu`da düzenlenen törenle hayatlarını birleştirmişlerdi.



Çift Van`da yaşanan depreme Bahçivan Mahallesi Kazım Karabekir caddesi Safa apartmanındaki evlerinde yakalandı, binanın yıkılması sonucu yaşamlarını yitiren çif enkaz altından el ele çıkartıldı.



Çifti ziyaret için bir süre önce Van`a giden Emel Şubaşıay`ın annesi Şeyma Çokbilen  (45) ise depremde ağır yaralandı.
Şeyma Çokbilen Van Bölge Araştırma Hastanesi`nde tedavi altına alınırken, beraberinde olan teyzesi Hanım Yavaş`dan (48) ise haber alınamadı.


Van`da eşi Emel ile birlikte yaşamını kaybeden öğretmen Özgür Şubaşıay Aslen Bandırmalı olan Mustafa- Ayşe Şubaşıay çiftinin oğlu, aile  bir süredir Turgutlu da yaşıyorlardı.
Özgür Subaşıay`ın babası Mustafa Subaşıay depremin ardından  Van`a gitti, çiftin cenazelerinin uçakla Turgutlu`ya getirilerek toprağa verilecek..




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli