Van maçını değerlendirdiler

Van maçını değerlendirdiler

Teknik Direktör Serdar Bozkurt: “Zor bir maçı üç puanla kapatmayı başardık” Basın Sözcüsü Namık Havutça: “Centilmence geçen bir mücadeleydi”

Bandırmaspor’un, Van Spor Futbol Kulübü’nü maçın uzatma dakikaları içinde attığı golle 1-0 yenerek, maç fazlasıyla liderliğe yükseldiği maçın ardından konuşan Teknik Direktör Serdar Bozkurt, “Kontrollü oynamak zorunda olduğumuz zor bir maçı kazanmayı başardık” dedi.

İki yıldır bir arada olup, ara transferde kadrosunu daha da güçlendiren bir takımla oynadıklarını vurgulayan Bozkurt, şu değerlendirmede bulundu:

“Rakibimizin oyun şablonunu biliyorduk. Geniş bir alanda oynayıp, ani ataklara çıkarak gol pozisyonu bulan bir takımdı. İkinci yarıda oyun, her iki takım adına da, genelde orta alanda koptu. Bu arada kalecimiz Zülküf, çok önemli iki top çıkardı. Rakibimiz, bu maçı kazansa zirve adına çok umutlanacaktı. Bu nedenle kontrollü, sabırlı ve disiplinli oynamak zorundaydık ve öyle oynadık. Aldığımız üç puan çok önemlidir. İkinci yarının ilk maçları bizim için zor bir fikstür. Sakat oyuncularımız var. Bir-iki hafta içinde onlar da takıma dönecekler ve ideal kadromuzu bulacağız. Önümüzdeki hafta deplasmanda Eyüpspor önüne çıkacağız. Onlar da ara transferde kadrolarını çok güçlendirdiler. Yine zor bir maç olacak.”

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Bozkurt, “Yönetim kuruluyla görüşeceğiz. Gerekli görürsek kadromuza yeni takviyeler yapabiliriz” dedi.

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Av. Namık Havutça da, ikinci yarı maçlarını çok zor ortam ve koşullarda hazırlandıklarını belirterek, “Bu maçın çok zor ve gergin geçeceğini biliyorduk. Mutlak üç puan beklendiğinden takımın üzerinde baskı vardı. Nitekim öyle oldu. Ancak oyuncularımızın kendilerine güvenleri de tamdı. Centilmence geçen iyi bir mücadele oldu. Üç puan alarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptığımız için mutluyuz” diye konuştu.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: maçını değerlendirdiler
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli