Varoşlarda Sarı rüzgarı

Varoşlarda Sarı rüzgarı

Erdek CHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Sarı, kent varoşlarında kapı çaldı

 Erdek CHP Belediye Başkan adayı Mimar Hüseyin Sarı beraberinde geniş partili grubu ile birlikte kent varoşlarına gerçekleştirdiği ziyarette, onlar gibi konuştu, onların beklentilerini dinledi.

Erdek CHP Belediye Başkan adayı Mimar Hüseyin Sarı, ``Dinlemeden anlamak olmaz, biz yeni süreçte kimseyi ayağımıza beklemeden her nerede bir Erdek sevdalısı varsa ayağına gidip kendisini dinleyeceğiz.  Aşı işi olan beklesin şimdi varoşları dinliyoruz.`` dedi.

CHP Belediye Başkan adayı mimar Hüseyin Sarı, uyguladıkları seçim stratejilerinin halkla el ele, gönül gönüle bağ kurma zamanı olduğunu vurgulayarak  ``Bu kent bizim, akıla` da, fikir`e de ihtiyacımız var, kiminin gönülden katkısı, kiminin fikren katkısı zaman birlik ve beraberlik zamanı, dava millet davası, yolumuz uzun vaktimiz dar.`` diyerek kendisine katkı veren tüm gönül dostlarının bugün ortaya koydukları yüreklerinin yarın Erdek`in ufkunu belirlemede büyük katkısı olacağını söyledi.

CHP Erdek Belediye Başkan adayı Mimar Hüseyin Sarı`nın varoşları kapsayan gezisi kendisini bekleyen varoş sakinleri kadar beraberindeki katılımcıları da etkiledi.

Sarı, 5 yıl Belediye Meclisi 10 yıl Belediye Başkanlığı süresinde hep Erdek`in imajını en üst noktada tutarak kent ekonomisine pozitif enerji katmayı görev edindiğini oysa bugün Erdek`in ekonomisinin yerlerde süründüğünü söyledi.

Sarı, özellikle geçen yaz sportif sosyal etkinliklerin yapılamamasının Erdek ekonomisini önemli ölçüde etkilediğini, malum zeytindeki rekolte düşüklüğünün de bu olumsuzluğa eklenmesi ile Erdek`te son yılların en kötü yılının yaşandığına işaret etti.

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı