Vatan Partisi yöneticileri Erdek´te

Vatan Partisi yöneticileri Erdek´te

Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanı Tek: ?Halkımız, parlamentodaki 4 partiden umudunu kesti?

/resimler/2015-8/24/1311176179512.jpg

Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanı Türker Tek, Erdek İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İl Sekreteri Seda Artar ve yönetim kurulu üyesi Erkan Yılmaz ile birlikte gelen Tek, Erdek İlçe Başkanı Selma Bartan ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştükten sonra ilçede, vatandaşlarla düşünce alışverişinde bulundu. 

 

Vatan Partisi(VP) Balıkesir İl Başkanı Türker Tek, ?Ekonomik kriz kapıda. Cumhurbaşkanı, krizin halk tarafından iyice hissedilmemesi için 1 Kasım´da seçime gitmek istiyor? dedi.

 

7 Haziran 2015´te yapılan genel seçimler öncesinde partilerinin oy oranının çok daha yüksek olmasını beklediklerini vurgulayan Tek, şunları söyledi:

 

?7 Haziran seçiminden yaklaşık 2-3 ay öncesinde SONAR´ın yaptırdığı ankete göre partimizin oy oranı % 7.1 civarındaydı. Ancak daha sonra bir yerlerden düğmeye basıldı ve oy kaybetmeye başladık. Seçimde % 3 oya bile razı olduk. Bunu da alamadık. İstediğimiz oy oranının engellenmesinde emperyalizmin parmağının bulunduğunu biliyoruz. Ancak erken seçimden umutluyuz. Çünkü halkımız, ABD´nin dayattığı 4 partiyi parlamentoda gördü ve onlardan umudunu kesti. Halkımız, yeni bir arayış içinde. Eğer kendimizi iyi anlatırsak, değil barajı aşmamız, % 20´leri bile bulmamız sürpriz sayılmaz.?

 

                                            Önder BALIKÇI

 



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı