Vatan Partisinden, Teröre lanet

Vatan Partisinden, Teröre lanet

Vatan partisi Bandırma İlçe Başkanlığı Teröre lanet, Şehitlere başsağlığı diledi.

 

 Bandırma Vatan Partisi ilçe Başkanı Neriman Çiçek, Ankara´daki terörist bombalı saldırıda hayatını kaybedenler ve bugün Bandırma´da cennete uğurladıkları Şehit Mehmet Kutlu´nun ardından bir vatanperver, bir yurtsever, bir anne olarak el sallayıp hakkını helal ettiğini vurgulayarak terörün artık birilerinin kaygısı olmaktan çıkıp Dünya´nın kaygısı olması gerektiğini söyledi.

/resimler/2016-2/19/2037103274699.jpg

Savaşı planlayanlarla, yaratılan savaşlarda hayatlarını kaybedenlerin hiçbir ortak yanları bulunmadığını vurgulayan Vatan Partisi ilçe Başkanı Neriman Çiçek ?Elbette yüreğimiz yandı, elbette on binlerin gözünden yaş aktı, elbette biz onu kalbimize gömdük ama gelin sorun bakalım anasına eşine, evlatlarına??

?19 Şubat Bandırma´nın makûs tarihine siyah harflerle yazıldı. Hiçbir 19 Şubat´da Bandırma Meydanı böylesine gözyaşı dökmemişti. Geleceğini kanla beslenerek planlayanlar bilsinler ki yarattıkları bu kin ve acının zehri bir gün onları boğacaktır.?

?Bandırma 19 Şubat´ta Şehit Mehmet´inin arkasında saf tuttu. Allah´ına sığındı dudaklarından şehide rahmet, hainlere ve işbirlikçilerine beddua döküldü, Cumhuriyet alanını dolduran on binlerce abi, kardeş, tanıyan tanımayan erkeklerin yanında bir o kadar kız kardeş, abla, anne, teyze vardı.?

?Bandırma Bandırma olalı ilk kez bu kadar kadının katıldığı bir cenaze töreninde şehidini uğurladı. Biz unutsak, tarih yazacak bu kara lekeyi, kadınların gözyaşı, ahı bırakmayacak "AN kara" katliamı katillerinin yakasını.? Dedi.

Bandırma Vatan Partisi ilçe Başkanı Neriman Çiçek, toplumsal kaygıların böylesine onurlu ve sorumlulukla paylaşıldığı takdirde elimine edilebileceği gerçeğine değinerek, Bu birlik ve beraberliğin tüm kötülüklerin üstesinden gelerek ülkeye huzur, barış ve adaletin gelmesini sağlayacağını söyledi.

Bandırma Vatan Partisi İlçe Başkanı Neriman Çiçek, Şehit Mehmet Kutlu´nun cenaze törenine katılımları nedeni ile tüm kadınlara teşekkür ederek bunun kadın erkek ayrımı gözetmeksizin toplum duyarlılığının açık ve net bir göstergesi olduğuna değindi.

/resimler/2016-2/19/2041367654920.jpg

 



Anahtar Kelimeler: Vatan Partisinden Teröre lanet
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false