Vatandaş susuz kimin umurunda!...

Vatandaş susuz kimin umurunda!...

Doğalgaz çalışması Su hatlarını koparttı, Baski ilgisiz Mahalle susuz!...

Tatil ve turizmde cazibe merkezi Erdek´in doğal gaz´a kavuşturulmasına ilişkin çalışmalar önceki yıl başlamış ve Kurbağalı ile yalı mahallelerinin bazı bölümlerine gaz verilmişti.

Erdek´te buyılda devam eden çalışmaların Alalattin Mahallesi Hilmiye Sokak´a gelindiğinde yetki krizi Mahalleleyi sokağa döktü.

Gelişmelerden endişe duyan AKSA görevlileri, sorun yaşanan Hilmiye sokağa polis çağırdı.

Polis´in kargaşaya müdahalesi ile sorun çözümlenmesede, mahalle sakinleri beklentilerini yarına erteledi.

/resimler/2019-8/3/0039560772998.jpg

Neydi Hilmiye Sokak´taki konu;

Erdek´e Doğalgaz ishale hattı döşemekle görevli ekiplerin Alaattin Mahallesi Hilmiye Sokak´a geldiklerinde kazdıkları hat ile sokağın bir bölümünün su şebeke hatlarını tamamen koparttı.

Vatandaşın ?Bunu kim yapacak? Sorununa ?Belediye? Cevabı verilmesi ardından mahalle sakinleri önce belediye´ye ardından asıl sorumlu olduğu anlaşılan BASKİ´ye gittiler.

Baski´nin ?İshale hattını kim bozduysa o yapar.? Yanıtı mahalle sakinlerinin sakinlik halini ortadan kaldırıp, adeta panterleşmesine neden oldu.

Bu sıcakta gün boyu susuz kalıp, akşam su gelecek duş alınacak diye bekleyen Hilmiye sokak sakinleri, akşam saat 20.oo olup konuya hiçbir ekibin ilgi göstermemesi üzerine çılgına dönüldü.

Kurumlar arası yetki kargaşası sonucu bu sıcakta susuzluk krizine giren Hilmiye Sokak Sakinlerini, sakinleştirmek devletin kollu kuvveti polis´e kaldı.

/resimler/2019-8/3/0040316867468.jpg

Hilmiye sokağın suçu ne?



Anahtar Kelimeler: Vatandaş susuz kimin umurunda
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli