Vatandaş kucak açtı.

Vatandaş kucak açtı.

Uzun bir aradan sonra İYİ Parti'de siyasete dönüş yapan Op. Dr. Turhan Çömez Erdek'te coşku ile karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi yasaklardan Cumhurbaşkanlığına uzanan arterde doktoru olan yakın mesaide bulunan ancak, daha sonra yolları ayrılan Op. Dr. Turhan Çömez bu ikilemde Ergenekon zanlısı olarak büyük bedel ödemiş, hakkında çıkartılan yakalama kararı dolayısı ile yabancı dil öğrenimi için gittiği İngiltere'de zorunlu konaklamak durumunda kalmıştı. 

Hakkındaki yargı iddialarından kendisini temize Op. Dr. Turhan Çömez 15 yıl sonra döndüğü Türkiye'de bu kez aktif siyasete İYİ parti çatısı altında başlamış ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, siyaset yasaklısı olarak bedel ödeyen Çömez'i yanına alarak Başkanlık başdanışmanı yapmıştı.

Genel Başkan Meral Akşener'in siyasi koordinatlarını belirlemede önemli rol oynayan Çömez son olarak Akşener'in Ankara'dan İstanbul'a gelerek İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen ve toplumda infial uyandıran yargı kararının açıklanması anında yanında olmasını sağlamıştı.

Çömez yine önceki gece parti başkanlık divanında geçirdiği  rahatsızlık sonucu ilk müdahale ve hastaneye intikalinin sağlanmasında adı geçen Op. Dr. Turhan Çömez, Genel Başkan Akşener'in rahatsızlığına ilişkin teknik bilgi ulusal medya aracılığı ile kamu oyuna duyurmuştu.

İYİ Parti saflarında yer alması ardından dur durak bilmeyen Çömez, Geçtiğimiz hafta vefat eden Babası Hacı Hasan Çömez'in Gönen-Paşaçiftliği kırsalında taziyeleri kabul etmiş ve ardından Gönen ilçe teşkilatı ile birlikte Gönen'de bir dizi ziyaretlerde bulunmuştu.

Akşener'in gölgesi olan Op. Dr. Turhan Çömez bir dakikasını dahi boşa geçirmediğini bugün Erdek ilçe teşkilatına yaptığı ziyaret ve ardından gerçekleştirilen esnaf gezisi ile bir kez daha gösterdi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Başdanışmanı Turhan Çömez, Erdek'te gerçekleştirdiği ziyaretlerde kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden son derece memnun oldu. 

Çömez, bugün saat 13.00'te Erdek'e gelerek esnaf ziyaretlerine başladı.  İYİ Parti Erdek İlçe Başkanlığı binası önüne gelip partililerle self-i çektiren Çömez ardından esnaf ziyaretinde bulundu.

Bir unlu mamuller satış dükkanında esnafın sıkıntısını dinleyen Çömez, "Fiyatlar artıyor ama esnaf aynı şekilde ürünlere zam yapamıyor. Destek verin hep beraber değiştirelim." çağrısında bulundu. Her esnafla birebir sohbet eden her vatandaşla tokalaşan Çömez'e vatandaşlar da vefat eden babası Hacı Hasan Çömez'den dolayı kendisine taziyelerde bulunuldu.

Ardından Meral Akşener'in okuldan sınıf arkadaşı olan 4 emekli kadın öğretmen Erdek'ten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e Turhan Çömez aracılığıyla selam gönderdiler.

Çömez esnaf ziyaretlerin karşılaştığı eski Belediye Başkanı Namit Nural, Eski Bakanlardan A. Baki Ataç ile 'de bir süre sohbet olanağı buldu. Oğulcan Bölükbaş-ERDEK 



Anahtar Kelimeler: Vatandaş kucak .
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı