Vatandaş şikayet etmekten yoruldu.

Vatandaş şikayet etmekten yoruldu.

Sokakların beyaz atlı Sultanları silip süpürdükleri ile vatandaşı canından bezdirdi.

Çağdaş ülkenin, bölünmüş yollarında ATLI araç kullanmak yasak olmasına karşın, sokak gülleri edindikleri Beyaz atlı tek araba ile yükte hafif, pahada ağır ne varsa silip süpürüyorlar.

Olayın kahramanları Bandırma'da özellikle 17 Eylül stadı ve 600 Evler çevresinde yaşıyor. Bazen bir Erkek, bazen ise iki bayan, Vatandaşların kapı önüne çıkardıkları değerli ne görürlerse alıp tek arabalarına yükleyen iki bayan'ın insanlara verdikleri zarar kazandıklarının nerede ise yüz misli. 

Özellikle kent varoşları sokaklarını kendilerine mesken edinen Beyaz Atlı Sultanlar, kapısını açık buldukları her meskenin ardında birşeyler almayı alışkanlık haline getirmeleri verdikleri maddi zararı ayyuka çıkartıyor.

Verdikleri zararlar saymakla bitmeyen beyaz atlı Sultanlar önceki günde ilginç bir hırsızlık olayının zanlısı olarak mobese kameralarına yakalandılar. İçinde Vergi Dairesi ve İşçi Bulma Kurumunun bulunduğu 829 sokakta bulunan bir binaya monte etmek üzere getirilen her birinin degeri 2 bin lira cıvarındaki 2 adet camlı Pimapen çerçeveyi binalarının müştemilatına bırakıp, yerini hazırlamak üzere binaya çıkan ustalar döndüklerinde Pimapen çerçevenin birisinin kaybolduğunu gördüler...

5 dakikalık bir rötarla kaybolan Pimapen çerçevenin kaygısı içinde etrafı araştıran bina sahibi, kayıp çerçevelerini bulmak için karşı komşusunun kameralarını incelediğinde şaşkınlığı bir okadar daha arttı.

Daha öncede bu şekilde yeni aldığı kovalı sobasının kaybolduğunu açıklayan vatandaş, 21. yy böylesine büyük bir cesaretle "Kaşla-Göz" arasında ekonomik değeri hiçte küçümsenmeyecek miktardaki mallarının çalınarak kaybolmasındaki sorumluluğun bu kentin varoşlarında oturmak mı olduğunu vurgulayarak, Belediye zabıtaları ve Emniyet güçlerini göreve davet etti.

Güvenlik güçlerini umursamayarak kenti sokaklarında fink atan beyaz atlı sultanların sadece vatandaşlara değil, gözden ırak oldukları noktalarda mazgal kapaklarını da aldıklarını kaydeden vatandaşlar bu arsızların emniyet güçleri ve zabıta ekipleri tarafından ne zaman engelleneceği merakla bekliyor.



Anahtar Kelimeler: Vatandaş şikayet etmekten yoruldu.
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı