Vay vicdansız vayyy

Vay vicdansız vayyy

Okul,Cami ve Belediye`nin çeşme musluklarını çalıyordu.



Burhaniye İlçesi de bulunan Cami, Okul ve Belediyeye ait umuma açık wc'lerden musluk ve bataryaların çalınması olayı ile ilgili olarak yapılan incelemede Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen H.B. isimli şüpheli şahıs yakalanarak adalete teslim edildi.

Çalmış olduğu musluk ve bataryaların bir kısmını Edremit ilçesinde bulunan bir hurdacıya, bir kısmını ise Burhaniyede  bulunan bir hurdacıya sattığını beyan etmesi üzerine her iki iş yerinden toplam (82) adet musluk ve batarya el konuldu.

Yapılan tespitte;Burhaniye ilçesi Hacıahmet Mahallesi Camiden 6, Hanay Camiden 1, Memiş Mahallesi Camiden 2, Hasanağa Camiden 8, Bahçelievler Camiden 8, Mustafa Keskin İlköğretim okulundan 4, Bahçelievler İlköğretim okulundan 7, 8.Eylül ilköğretim okulundan 4, Faruk Kızıklı İlköğretim Okulundan 4, Şehit Yılmaz Kobak İlköğretim okulundan 2, Mustafa Müdür oğlu İlköğretim okulundan 1, Belediye Pazar yeri wc'den 16, Belediyeye ait sokaklardaki çeşmelerden 19 olmak üzere toplam (82) adet batarya ve musluğun çalındığı tespit edildi.

Şüpheli Z.Ö ve N.B'in alınan ifadelerinden muslukların çalıntı olduğunu bilmediklerini bu nedenle aldıklarını anlaşıldı.

Şüpheli N.B. ve Z.Ö isimli alıcılar serbest bırakılırken, H.B. sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklandı.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı