Vecihibey ilköğretimde buruk veda

Vecihibey ilköğretimde buruk veda

Gidene ‘‘Güle Güle'', Gelene ‘‘hoş geldin''



Somtaş Opet sosyal tesislerinde faaliyet gösteren Willa Restaurat-Köfteci Bandırma`nın ekzotik kış gecelerinde yine öncü, yine lider.
İşletme Bandırma`nın yetiştirdiği değerli sanatçı Mehtap ile yaptığı sezonlık sözleşme ile, Bandırmalıları uzun kış gecelerinde sıra dışı hatıralara konu olacak gecelere taşıyor.





Kentin önemli eğitim kurumlarından Vecihibey ilköğretim 24 Kasım öğretmenler gününü gecikmeli ve buruk veda şeklinde kutladı.

Willa Restaurant, Bay Köftecideki Öğretmenler günü kutlamasında çifte kutlama yapıldı.


Okul müdürü Hüseyin Meto, Müdür yardımcıları Yener Aktaş ve öğretmenlerin eşleri işle birlikte hazır bulundukları gecede Fatih İlköğretim'e atanan müdür yardımcısı Ümit Yaman ile emekliye ayrılan Öğretmen Neşe Koç'a veda, Kuruma Etimaden ilköğretimden yeni atanan Müdür yardımcısı Veli Meşeye de ‘‘ Holgeldin galası oldu.''

Gecede konuşan Vecihibey ilköğretim müdürü Hüseyin Meto bir yılı aşkın süredir birlikte mesai verdiği yardımcısı Veli, Meşe'nin hizmetlerini övdü.

Daha sonra Müdür Hüseyin Meto  okuldan ayrılan öğretmenleri taltif etti.

Vecihibey ilköğretim'in sıra dışı Öğretmenler günü kutlaması daha sonra Sanatçı Mehtap'ın sahne alması ile gecenin geç saatlerine dek sürdü.





















Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli