Vecihibey Ortaokulu basketbol takımına madalyalı kutlama

Vecihibey Ortaokulu basketbol takımına madalyalı kutlama

Bandırma Vecihibey Ortaokulu yöneticileri,2012-2013 yılı okullararası müsabakalarda, basketbolda büyük başarı gösteren öğrencilerini ödüllendirdi.



Bandırma
Vecihibey Ortaokulu yöneticileri,2012-2013 yılı okullararası müsabakalarda, basketbolda büyük başarı gösteren öğrencilerini ödüllendirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü salonunda gerçekleşen törende, küçükler” kategorisinde  sırasıyla Marmara grup birinciliği, il birinciliği, İzmir Türkiye grup birinciliğini elde ettikten sonra Ereğli'de gerçekleşen Türkiye yarı final karşılaşmalarında da başarılı olan  basketbol takımı ile yıldızlar” kategorisinde Marmara grup birincisi, il birincisi, Çanakkale grup birincisi olup, Bolu'da yapılan Türkiye yarı final karşılaşmalarında da başarıyı yakalaması nedeniyle madalyalarını, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Şen ve Vecihibey Ortaokulu Müdürü Hüseyin Meto verdi.


Meto, konuşmasında, Bu etkinliklerde okulumuza sponsor olan Banvitspor ailesine ve öğrenci sporcularımızı karşılaşmalara hazırlayan Banvitspor alt yapı koordinasyon hocalarına teşekkür ederim. Spor, gençlerimiz için özgüven, zihinsel ve ruhsal gelişim sağlamaktadır” dedi.

Vecihibey Ortaokulunun beden eğitimi öğretmenliğini yapan Elvan Öztürk'te çocuklarımız ilçemizi ve ilimizi dışarıda en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Bizlere bu gururu yaşattıkları için kendilerini kutluyorum'' dedi.










Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli