Vecihibey`in gurur veren başarısı

Vecihibey`in gurur veren başarısı

Okullar arası Basketbol`da grup şampiyonluğu ile başlayan kupa heyecanı Balıkesir il Şampiyonluğu ile taçlandı. Sıra Türkiye Şampiyonasında.

 

Bandırma Vecihibey ortaokulu Basketbolda tarih yazıyor.

Vecihibey ortaokulu yıldız ve küçük erkekler kategorisinde mücadele ettiği okullar arası Basketbol turnuvasında Marmara grup şampiyonluğu ardından Balıkesir`de yapılan il Şampiyonluğunu da aşarak Türkiye Şampiyonasına koşuyorlar.

Vecihibey ortaokulu küçük erkek basketbol takımı Balıkesir ilini temsilen 16-20 Mart tarihlerinde Kırklareli`nde yapılan Türkiye grup müsabakalarında şampiyonluk kupasını Bandırma`ya taşırken, Bolu`da yapılacak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

07–20 Nisan 2015 tarihlerinde Bolu ilinde yapılacak yarı final müsabakalarında Balıkesir`i temsil edecek olan Vecihibey ortaokulu Küçük erkekler basketbol takımı Türkiye Kupasını Bandırma`ta taşıyacak en şanslı ekipler arasında.

Vecihibey Küçük Erkekler Basketbol takımı gerek Balıkesir`de gerekse Kırklareli de gösterdiği başarı ile dikkatleri üzerine toplarken, Bolu`da yapılacak Türkiye Şampiyonasında da bu başarısını sürdürerek kente en büyük şampiyonluk kupası ile dönmeleri hedefleniyor.

Vecihibey`in spordaki başarısı yıldız erkekler basketbol kategorisinde bölgeden sonra il birinciliği ile tescil olurken 25-27 Mart 2015 tarihlerinde Balıkesir - Edremit de yapılacak Türkiye grup birinciliğinde Bandırma`yı ve ili temsil edecek.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli