Vekil beğendi

Vekil beğendi

BALIKESİR MİLLETVEKİLİ YAVUZ SUBAŞI, VEFA DESTEK GRUBUNU ZİYARET ETTİ.

Balıkesir Milletvekili Yavuz SUBAŞI, AK Parti Gönen İlçe Başkanı Av. Merve ÜNCÜK İŞGÜDEN ile birlikte Kaymakamlık Vefa Sosyal Destek Grubu Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Gönen Kaymakamı Arslan YURT ve İlçe Sağlık Müdürü Esat AKYOL ziyarette hazır bulundu. Vefa Sosyal Destek Grubu Koordinasyon Merkezi'nin çalışmaları hakkında Kaymakam YURT,  Milletvekiline bilgi verdi.

Kaymakam YURT, Vefa Grubunun 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımıza 15 araç ile kesintisiz hizmet verdiğini, evden çıkması kısıtlanan vatandaşlarımızın market, sağlık, mali işler başta olmak üzere çok sayıda taleplerinin bu merkezde karşılandığını, Vefa Grubundaki arkadaşların işlerini severek yaptığını ve vatandaşların hizmetten memnun olduğunu söyledi.

Milletvekili Yavuz SUBAŞI ise kovid-19 virüsünün bulaşıcı etkisinin azaltılması için hükümetin elinden geleni yaptığını, vatandaşların da sabırla alınan kararlara uyduğunu, bu merkezlerin ve yürütülen yardım faaliyetlerinin dönemin getirdiği olumsuzluğu azalttığını söyleyerek çalışmalara teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: Vekil beğendi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli