Vekil, Gümüş Marmara ada`sındaydı.

Vekil, Gümüş Marmara ada`sındaydı.

Milletvekili GÜMÜŞ Marmara Adası'nda yoğun program gerçekleştirdi.

Balıkesir Milletvekili GÜMÜŞ Marmara Adası’nda yoğun program gerçekleştirdi. Önce CHP İl Başkanı ve konuk Milletvekili Süleymen Çelebi ile Marmara Adası’nda bir söyleşiye katılan GÜMÜŞ devamında aynı heyet ve CHP İlçe Başkanlığı yöneticileri ve Marmara Belediye Başkanı ile CHP Saraylar Şubesi’nin açılışını gerçekleştirdiler.

Daha sonra Saraylar, Asmalı ve Topağaç’ta çok sayıda kahvehane ve esnaf ziyaretleri yaparak halkla bir araya gelip sohbetler gerçekleştiren GÜMÜŞ Marmara İlçe merkezine döndü.

AKP İNİŞE GİRMİŞTİR

GÜMÜŞ Marmara Adası’ndaki söyleşide köylü ve hayvancılıkla uğraşan yerli halkın mera olarak kullandığı alanların özel şirkete verilmesini ve bu alanlardaki yüzyıllık ağaçların katledilmesini eleştirdi. Şu an açılan davalar nedeniyle hukuki sürecin işlediğini ama halkın ve çobanların mağduriyetinin devam ettiğini söyledi.

AKP İÇİN DÜŞÜŞ SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR

GÜMÜŞ, “herkes bilyor ki halkımız AKP hükümetinin uygulamalarından dolayı mutsuzdur ve hükümet son dönemine girmiş, düşme süreci başlamıştır. Bunu hükümetin panik açıklamalarından, telaşından ve yanlış kararlarından kısaca her şeyden anlamak mümkündür.

Taşerondaki işçi sorunları çalışma ilişkilerinin ayıbı haline gelmiştir. Çalışma ilişkeri alanında yüzyıl öncesine dönüş yaşanmakta koşullar ve ücretler işçilerimiz açısından giderek kötüleşmektedir” dedi.

Hükümetin Marmara Adası’na ve bu adanın potansiyellerine ilgisizliğinin rahatsız edici olduğunu işaret eden GÜMÜŞ, “tabi bu ilgisizliğin ve adam kayırmacılığın sonuçları seçimlerde ortaya çıkacaktır” dedi.



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı