Vekiller İftarda buluştu

Vekiller İftarda buluştu

CHP`li Vekiller Namık Havutça ile H. Ahmet Gümüş Bandırma`da Halk İftarına katıldı.


Belediye İftar Sofrası paylaşan: zeki-karadeniz

CHP li Milletvekilleri Namık Havutça ile Haluk Ahmet Gümüş, Belediye Meclis üyesi Erhan Elmastaş`ın Babası merhum Fehmi Elmastaş adına verdiği Belediye Halk iftarına katıldılar.

Milletvekileri yaptıkları açıklamalarda vatandaşın Ramazanını kutlayarak, sağlık, sıhhat ve huzur içinde bir ramazan kutlanması temennisinde bulundular.

Milletvekili Namık Havutça;

``Millet olarak sevgiye, karşılıklı güvene, dayanışma duygularının öne çıktığı bu günlerde hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseyi siyasal görüşüne, hangi mezhebe ait olduğunu sorgulamadan  bütün yurtaşlarımızı aynı eşitlik ve kardeşlik duyguları ile kucaklaşan bir anlayışa şiddetle ihtiyaç var.``

``Toplum kidar diye, dindar diye, sağcı diye, solcu diye, alevi diye, sunni diye bölündüğü bir ortamda en büyük ihtiyacımız Türkiye Cumhuriyeti yurtaşları arasında barışı, kardeşliği tesis etmeliyiz, Biz hepimiz büyük bir ailenin bireyleriyiz.  Büyük bir ulusun kolları ve dallarıyız, bu nedenle bu görüşlere hizmet eden siyasal anlayışlara şiddetle ihtiyaç var. Bandırma Belediyemizde geçtiğimiz 5 yıldan itibaren Bandırma`da gerçekleştiriyor.`` dedi.

CHP Miletvekili Haluk Ahmet Gümüş ise; 

Çalışmalarını Erdek ve Bandırma`da yoğunlaştırdığı bugün, Aynı zamanda iftara katıldığını vurgulayarak, ``Erdek`te 400 vatandaşımız ile görüşme yaptım, daha sonra Kapıdağ`da 3 yerleşim bölgesinde incelemelerde bulundum, Belkıs, Yukarıyapıcı, Düzleri  ziyaret ettik, bu akşamda ramazan ayının bu ilk günlerinde bandırmalılarla iftarda bulunduk. Yarın Belediyeyi ziyaret edip bir dizi esnafla birlikte olmak istiyorum, amacımız siyasetin gereği vatandaşla birlikte olmak. Sadece Ankara da olmakla siyaset yapılmaz.`` diyerek herkezin ramazanını kutladı sağlık ve esenlik diledi. 



  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false