Vergi rekortmenleri ödüllerini 23 Aralık`ta alacak

Vergi rekortmenleri ödüllerini 23 Aralık`ta alacak

Ticaret Odası ve Ticaret Borsasından geleneksel ortak ödül töreni





Bandırma
Ticaret Odası ve Bandırma Ticaret Borsası'nın ortaklaşa düzenleyecekleri vergi ödül töreni, 23 Aralık 2012 Pazar günü yapılacak.


Borsa salonunda gerçekleştirilecek tören hakkında bilgi veren Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, şu bilgiyi verdi:

Salonumuzdaki ödül törenine, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı sayın Rifat Hisarcıklıoğlu da katılacak. Sayın Hisarcıklıoğlu'nun, ‘Birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta ise azap vardır' sözünü çok beğenirim. Buna paralel şekilde, Bandırma ile ilgili birçok projede Ticaret Odamız ile birlikte hareket ederken, ödül törenlerimizi de birlikte yapıyoruz. Oda-Borsa ortak ödül törenlerini ülkemizde ilk kez biz başlattık. Böylece de, Türkiye için rol model oluşturduk. 23 Aralık'ta, Borsamızda saat 18.00'de başlayacak ödül törenimizde, yüksek vergi ödeyen iş adamları, kurum ve kuruluşlar ile Borsamıza yüksek tescil ödeyen üyelerimiz ödüllendirilecektir. Törenimizde ayrıca, Borsamızın hububat depolarının tapularını da dağıtacağız``





Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı