VERİLEN EMEK ŞEKLİNİ ALIYOR

VERİLEN EMEK ŞEKLİNİ ALIYOR

Bandırma Belediyesi daha yeşil daha güzel bir şehir yaratmak için çalışmalarına ve yatırımlarına devam ediyor.

Bandırma Belediyesi daha yeşil daha güzel bir şehir yaratmak için çalışmalarına ve yatırımlarına devam ediyor. Projeler hakkında bilgi veren Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza:

?General Balcı Çamlığı ve Hürriyet Parkındaki yenileme çalışmalarımızı Ziraat Bahçesindeki çalışmalarımız takip ediyor. Bandırma´nın önemli ihtiyaçlarından biri de yeşil alandır. Geçmişten günümüze gelene kadar yerleşim planının içine yeşil alanlar yeteri kadar korunmadığından bugün kent içine yeşillendirmede zorluklar yaşıyoruz. Biz de bu zorluğu var olan mevcut alanları en iyi ve en verimli şekilde kullanmak için projeler geliştiriyoruz.

/resimler/2017-11/2/1808469313375.jpg

Balcı Çamlığımızdaki çalışmalar ile gece ve gündüz güven içinde kullanılabilecek bir alanı Bandırmamıza kazandırdık. Ardından Hürriyet Parkımıza yürüyüş parkuru, basketbol, voleybol ve mini futbol sahası kazandırdık. Işıklandırmasıyla da akşam saatlerinde kullanımını sağlamış olduk. Ziraat Bahçemizin de daha etkin kullanılabilmesi için burada da proje geliştirdik ve çalışmalara başladık. Spor yapmak isteyen vatandaşlarımız için yürüyüş yolu yapıyoruz. Ayrıca burada pikniklerini yapmak isteyen vatandaşlarımız için Merinos Koyunculuk Araştırmada yaptığımız piknik alanın bir benzerini yapacağız. Çeşmesi, tuvaleti, oturma gruplarıyla piknik yapacak vatandaşlarımıza da hizmet edecek. Ziraat Bahçemizde hem lokal hem de genel aydınlatmalar yapacağız. Yapacağımız aydınlatmalar ile vatandaşlarımız akşam saatlerinde de güvenle kullanabilecekler.

/resimler/2017-11/2/1809029782312.jpg

Ziraat bahçemiz, burada çalışan arkadaşlarımızın emeğiyle şekil almaya başladı. Balcı Çamlığında olduğu gibi doğal yapısını bozmadan tamamlayacağımız Ziraat Bahçemizin de sosyal yaşam merkezi olacağına inanıyorum. Uygun alan olan mahallelerimiz için de projeler üreteceğiz. Vatandaşlarımızın da bu yapılan yerleri en iyi şekilde koruyarak kullanacağına inanıyorum. Şimdiden hayırlı olsun? dedi.

/resimler/2017-11/2/1809182126217.jpg



Anahtar Kelimeler: VERİLEN EMEK ŞEKLİNİ ALIYOR
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli