Voleybol temsilcimiz Giyaspor 2. lig kapısında

Voleybol temsilcimiz Giyaspor 2. lig kapısında

Voleybol Erkekler Bölgesel lig’de Manisa’dan vizeyi alan Bandırma Giyaspor, Bursa’da 2. Lig kapısını aralamak üzere

Voleybol Erkekler bölgesel lig temsilcimiz Bandırma Giyaspor Manisa’da oynana ilk tur’da Manisa İl Gençlik spor mücadelesini 3-1, Kula Belediyespor’u 3-1 ve karşılaşmaya çıkmayan Demirci Belediyespor karşılaşmasını 4-0 hükmen kazanarak tur atlamıştı.

Manisa İl Gençlik spor, Manisa Kula Belediyespor ve Manisa Demirci Belediyespor’un yer aldığı bölgesel turnuvada büyük başarı sağlayacak salon sahibi olan 3 ekibi kendi salonlarında ekarte ederek Erkekler Bölgesel Voleybol liginde 2. Tur için bugün Bursa’da karşılaştığı Gölcük Belediyespor’u 3-0 yenerek büyük avantaj elde etti.

Giyaspor’a Erkekler Bölgesel Voleybol Federasyonunda 2. Lig yolunu açacak Bursa’daki turnuvanın ilk karşılaşmasını Gölcük Belediyespor’a karşı 3-0 Kazanan Giyaspor’un önünde tek rakip kaldı.

Bandırma Giyaspor 29 Nisan Cumartesi günü Tekirdağ Belediyespor ile yapacağı karşılaşmayı kazandığı takdirde şampiyon olup grup elemelerinden 2. Lige çıkmış olacak.

Bandırma Giyaspor Trainer’i Yalçın İlhan, “Manisa’da oynadığımız turnuvada bize şans tanımayan Voleybol otoritelerine kim olduğumuzu gösterdik. Biz tamamen amatör bir ruhla salonlara yansıttığımız mücadelemizde Bandırma’yı temsil ettiğimizi hiç zaman unutmadık.” Dedi.

Voleybol Federasyonu Erkekler bölgesel lig’de Bandırma’nın tek temsilcisi Giyaspor, Trainer’i Yalçın İlhan nezaretinde Oytun Çarıkçıoğlu, Serdar Ergün, Obaid Torkman, Yusuf Yücel, Sabrican Yılmaz, Halil Ata Günal, Mehdi Sarafraz, Alişan Murad, Refik Yusuf zor bir sınavdan geçmekte olduklarını, en büyük güvencelerinin ise salona yansıtmış oldukları oyunun başarı ile taçlandırmak olduğuna inanmış olmalarından kaynaklandığı söylediler.

Bandırma Giyaspor Trainer’i Yalçın İlhan, “Amatör bir ruhla başarıya kilitlenen Giyaspor gerek Manisa turnuvası, Gerekse Bursa finali öncesi ciddi bir çalışma programı ile rakiplerini bir bir dize getirirken bize sporsör olan sevenlerimize karşı başımız dik olarak kente dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugüne dek bize desteklerini esirgemeyen Sayın Yakup Ataş, 100 Yıl Su Yapı sahibi Burak Eren, Mesut Eryılmaz, Ege Tarım Fedai Coşkun, Doğuş Yemek işletmesi Volkan Ertaş ve Turkuaz pide-Kebap ve İnşaat sahibi iş insanı Sayın Bayram Özdemir’e teşekkürlerimizi sunarız.” Dedi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı