Vura, vura öldürdüler...

Vura, vura öldürdüler...

Polis, Bentbaşı cinayetini geçiş çaplı araştırıyor.

1 Şubat Pazartesi akşamı saat 21.50 sularında Bentbaşı Mahallesi Alihikmet paşa caddesi 24 sokak 21 numaralı konutunun önünde kimliği mechul kişilerce, ellerindeki cisimlerle vurularak öldürülen İhsan Maçın(58)'nın cenazesi Bursa adli tıp dönüşü bugün saat 13.30 da toprağa veriliyor.

 Aslen Bandırma'nın kırsal Ergili mahallesi eşrafından olup, 2014 yılında emek verdiği Etimaden Torbalama tesislerinden emekli olan İhsan Maçın (58) kimseye zararı dokunmayan mütevazı bir yaşama sahipti.

1 şubat  Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında bir sigara içimi indiği konutunun kapı önünde birisi bayan, birisi erkek olduğu belirlenen 2 kişi tarafından ellerindeki sert cizimlerle başına ve vucudunun muhtalif yerlerine vurulmak sureti ile ölümüne neden olan saldırı sonrası olay yerinde kaçan faili mechul sanaıklar polis tarafından aranıyor.

Emniyet güçleri Alihikmet paşa cinayeti ile ilgili olarak geniş çaplı araştırma yaparken, bölgede bulunan tüm kameralar incelemeye alındı.

Müessif olayda aldığı darbeler sonucu hayatını kaybeden İhsan Maçın (58) in cenazesi bugün sevenlerinin katılımı ile Pandemi kuralları içinde Bandırma Şehir mezarlığında ebedi istirehatgahına defnedilecek



Necmi sadık Özcakır
3.02.2021 14:07:52
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah nasıl bir iş bu adalet nerde nasıl yaşam bu bandırma emniyet müdürlüğü lütfen takip edin

Anahtar Kelimeler: öldürdüler...
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli