Yağcı adaylığını açıkladı.

Yağcı  adaylığını açıkladı.

Erdek Ticaret Odası (ETO)Başkanı M.Ali Yağcı oda seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu basına gönderdiği yazılı açıklamayla bildirdi.




Erdek
Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Ali Yağcı, 19 Haziran 2013 Çarşamba günü yapılması planlanan Erdek Ticaret Odası (ETO) seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu basına gönderdiği yazılı açıklamayla bildirdi.




Ticaret Odası üyelerinin hizmet ve mal üreten, satan, vergi veren ve bu faaliyetlerini sürdürebilmek için beklenti içindeki insanlar olduğunu belirten M. Ali Yağcı "Tüm Erdek halkı olarak ortak hareket ederek ticari anlamda büyük düşünerek, hazırladığımız projelerle Güney Marmara Kalkınma Ajansına (GMKA) sunduğumuz tüm projelerimiz onaylandı. Mevcut yönetimin GMKA`ya sunduğu projelerin geri dönmemesi mevcut yönetimin başarısıdır. Güney Marmara Bölgesinin cennet yöresi ilçemizin gelişmesi için birlik ve beraberlik içinde hareket etmek ortak noktamız olmalıdır. 19 Haziran 2013 Çarşamba günü Erdek Ticaret Odası`nda yapılacak olan organ seçimlerine ilişkin 2 dönemdir yürüttüğümüz Yönetim Kurulu Başkanlığına 3. dönemde de adaylığımı koyduğumu tüm kamuoyuna bildirir, desteklerinizin devamını beklerim." dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı