Yağcılıkta son nokta...

Yağcılıkta son nokta...

Naklen yayınla iki vali`nin açtığı Velutsan 13 ay sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk Çelik tarafından yeniden açılacak.

Güney Marmara, Güney Marmara olalı böyle yalakalık görmedi.  

Sansasyonel söylevlerde bölgede 10 binlerin çalışacağı sanayi yatırımlarını hayata geçirmek noktasında küçük Belediyelerin meclislerinden özel kararlar çıkartarak Belediye mücavir alanlarından bila bedelle arsa kapatan Velutsan`ın yeni bir bombası daha patladı.


Velutsan genel müdürü ve yönetim kurulu başkanı Ömer Uludağ , 18 Şubat 2011 yani 13 ay önce Başta Balıkesir valisi Yılmaz Arslan olmak üzere bölgenin önde gelen saygın ve sayılı Siyaset, İş ve Bürokrasi çevresinin katıldığı törenle açılışını gerçekleştirdiği Velutsan`a tamı tamına 13 ay sonra 18 Mart pazar günü Çalışma ve Sosyal güvenlik bakanı Faruk Çelik`in katılımı ile yeni bir açılış daha yapıyor.



Sarıköy`deki yatırım taahhütünü yerine getiremeyen Ömer Uludağ 13 ay önceki açılışı onurlandıran protokol üyelerini plaket ile taktif etmişti.


Görselliğin ön plana alındığı 28 Şubat 2011 tarihli Velutsan açılışında yayıncı kuruluş Artvin TV, canlı yayınla Artvin valisi Necmettin Kalkan`a bağlanarak uydu aracılığı ile açılışı onurlandırması sağlanmıştı.





Vali Arslan Velutsan`ın 28 Şubat 2011 deki açılışında yatırımcının önünün açılarak, önce bölgesel, Ardından ulusal iş ve istihdamın arttırılmasına katkıda bulunmak gerektiğini ifade ederek, Olası engellere karşı`da `` Biz küçük tepeleri düzleriz, Siz büyük tepelere bakın`` demişti.



Kerameti kendinden menkul Velutsan kurucusu Ömer Uludağ bir süre önce ortağı ve genel müdürü ile yaşadığı yönetim ve idari zaafiyeti avukatı aracılığı ile basına taşımış, Kendisine ait özel toplantı salonunda yaptığı konuşmada, genel müdürünün haksız iddia ve ithamlarına hedef olduğundan dem vurarak Velutsan`ın sözünü yerine getiren bir kuruluş olduğunu bunu 2 ay sonra gerçekleştireceği yeni yatırım projesine 700 yeni personel alarak kanıtlayacağını ifade etmişti.

28 Aralık 2011 de yapılan bu toplantının ardından 80 gün sonra yapılacak açılış töreninde değil yeni bir tesisin açılışını yapmak, 18 Şubat 2011 yani 13 ay önce açılan Velutsan`ı boyayarak yenileyip bu kez Devletin bir bakanına açtıracak olması, Geçmişte açılışa katılan şahsiyetler içinde prestij kaybı yaşanmasına neden oldu.







balon
15.03.2012 19:21:55
Bravo Zeki Karadenize herkesin gördüğü kralın aslında çıplak olduğunu sadece sen yüksek sesle söyledin Velutsanda anlamsız iş çıkışları ara ara yapılarak işçiler acaba yarın iş çıkışı sırası banamı geldi diye tedirgin olmakta yatırım yapacağım deyip rüzgarla gelen velütsandan büyük bir kuruluşa yakışmayacak dedikodular yayılmakta

demokrat58
16.03.2012 09:35:08
Bravo Sayın Karadeniz.Tebrik ederim.Kral zaten çıplaktı;sen iyice aşikar ettin.

bekir erciyes
18.03.2012 06:26:37
Bandırmada böyle yürekli gazetecilerin de olduğunu görmek gerçekten beni mutlu etti. ya diğer basın mensubu arkadaşlar neden bu gözlerinin önünde süren mahkemelerle ilgilenmz haber yapmaz. onca işçinin hakkı yenir neden en ufak haber çıkmaz. işçiler size belki maddi yardım yapamaz ama gazetenizin onuru için okurlarınız için meslek ahlakı için lütfen sadece lütfen az daha duyarlı olun. bandırma hepimizin

PES ARTIK
18.03.2012 14:22:51
KAYYUM ATANMIŞ BİR FABRİKA! ö.U HAKKINDA NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK VE EVRAKTA SAHTECİLİK BELGELERİ SAVCILIKTA, 14 AY ÖNCE 17 BİN LİRALIK ÇEKİ İÇİN ERDEK CEZAEVİNDE BULUNAN Ö.U HANGİ PARAYLA FABRİKA AÇTI??? VE DAHA ÖNCEDE NİTELİKLİ YAĞMACILIKTAN CEZA ALMIŞ BİR ADAM!!!

sergert paluool
10.04.2012 12:29:17
buu adam fabrıkayıı dolandırmıs butun ıscılerın hgakkını yemıs ve hala rahat rahat dostlarınla beraber gezıyo bır an once devletımızden bunuu ıcerıı atmasını ısterım. oglunu gonenden vılla almalar daha once cebınde parasıı olmayan adam nasıl ogluna kızı almanyadakı karısı nasıl para yolluyo bandırmadakı dostuna nasıl ev tutuyoo sıfırdan duzuyoo dostuna muslubaşlardan araba kıralıyorrrrr

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı