Yakalamakla bitmiyor

Yakalamakla bitmiyor

Balıkesir ve Erdek’te uyuşturucu madde operasyonu

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına yönelik çalışmaları sırasında 62 kişiyi yakaladı. Bu kişilerden 10 kişi tutuklandı, 6 kişi adli kontrol koşuluyla serbest kalırken, 46 kişi de yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

BANDIRMA’DA

Bu çalışmalar kapsamında Bandırma’da 6 kişi yakalanırken, 2 kişi adli kontrol koşuluyla serbest bırakılırken, 3 kişi ise yapılan işlemlerinin sonunda serbest kaldı.

Bu çalışmalarda 3 gram metamfetamin maddesi, 2 gram esrar maddesi, 1 gram bonzai maddesi, 1 adet uyuşturucu hap, 7 adet ecstasy hap ele geçirildi.

ERDEK’TE

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, bu kapsamda 3 kişiyi yakaladı. Bu kişiler, işlemlerinin ardından serbest kalırlarken, 1 gram skunk maddesi ve 2 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

GÖNEN’DE

Gönen’de 2 kişi yakalandı. İşlemlerinin ardından serbest kaldılar. Çalışma sırasında 3 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

SUSURLUK’TA

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, bu kapsamdaki çalışmaları sırasındayakaladığı bir kişi, işlemlerinin ardından serbest kaldı. Bu çalışmada 8 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.



Anahtar Kelimeler: Yakalamakla bitmiyor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı