YAKINDA HİZMETE GİRECEK

YAKINDA HİZMETE GİRECEK

BAŞKAN YARDIMCISI ONUR YENİ TIR PARKINI DOLAŞTI





Bandırma Belediyesi tarafından her aşamasında yoğun emek harcanarak yapımı tamamlanan Tır Parkında nakliyat firmalarının taşınma çalışmaları başladı. Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Tır Parkına ziyarette bulunarak firmaların taşınma çalışmalarını yerinde inceledi. Onur, Tır Parkında firma yetkilileriyle bir araya geldi. Kentimize uzun yıllar hizmet verecek olan Yeni Tır Parkı'nın tamamlanmasında Bandırma Belediyesi'nin önemli katkıları olduğunu ifade eden Onur, Yeni Tır Parkı'nın Bandırma'ya ve halkımıza hayırlı olmasını dilediğini söyledi.

Firmalar sahipleriyle görüş alışverişinde bulunduk”

Onur: Bugün ilgili daire müdürü arkadaşlarımızla birlikte Eylül ayında açılışını planladığımız Yeni tır Parkımıza ziyarette bulunduk. Burada yetkili arkadaşlarımızla görüştük ve ufak tefek eksikliklerin giderilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Bu hafta içerisinde çalışmalar başlayıp kısa sürede tamamlanacak. Yine burada hizmet verecek nakliyat firmalarıyla ileriye dönük yapılacak çalışmalar hakkında görüşlerimizi paylaştık.  Uzun yıllar ardından kentimize yeni bir Tır Parkı yapıldı. Elbette ilk etapta bir takım eksiklikler olabilir. Bunu da belediyemiz ve firmalarımızla el ele vererek, karşılıklı diyalogu hiç koparmadan üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi.

Gerekli Tebliğler yapılıyor”

Öte yandan atıl durumda olan eski Tır Parkının boşaltma çalışmalarının hızlandırıldığını belirten Onur, Zabıta ekiplerinin gerekli çalışmaları yaptığını söyledi. Onur: Bunun dışında bu hafta içinde mevcut olan eski Tır Parkı'nın boşaltılma çalışmalarını hız veriyoruz. Bu konuda Belediyemize bağlı Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz buradaki firmalarla görüşmelerini Eylül ayında gerçekleştirerek açılışla ilgili tebliğlerini yapacaklar. Hizmete giren Yeni Tır Parkının Bandırma'ya ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 25.6 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Perşembe 28.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 28.4 ° / 12.9 ° Güneşli