ZEVA Paris MODA SEKTÖRÜNDE KÜRESEL MARKA YOLUNDA !

ZEVA Paris MODA SEKTÖRÜNDE KÜRESEL MARKA YOLUNDA !

ZEVA Paris

Genç girişimci, Zehra Sarican yarattığı dinamik ve minimalist moda markası ZEVA Paris’in Dubai, Katar ve Kuveyt bayiiliklerini vererek dünyada türk tekstil ürünlerini, daha farklı bir vizyonla pazarlamak adına büyük bir aşama kaydetti.

Zehra Sarican, “E-ticaretle başladığımız bu serüvende markamız ZEVA Paris’i mağazacılığa dönüştürerek, Türkiye’dede kadın girişimlere yönelik bayiilikler vermeye hazırlanıyoruz. Aynı zamanda Modern çizgilerle üretilen ZEVA Paris ürünleri siz değerli müşterilerimize yüksek kalitede hazırlanmakta olup müşteri memnuniyeti için kalitemizi üst seviyelerde tutmak asıl hedefimizdir.” dedi.

ZEVA Paris’in özellikle satın alınabilir lüx moda markası olarak fiyat politikası, ekonomik, stil ikonu ve minimalist çizgileriyle hedef tüketici kitlesinin çok sevilen moda markası olma yolunda ilerliyor.
ZEVA Paris, modayı yakından takip eden kadınların yeni nesil giyim ve aksesuar markası olarak, sergilediği tarzı ve başarılı duruşuyla, kadınların günümüz koşullarında ekonomik ve kaliteli şekilde alışveriş yapabileceği kendi tarzını ve şıklığını yansıtacağı giyim markasıdır.
ZEVA Paris’in zengin koleksiyonunda her zevke uygun bir ürün bulmak mümkün! Sezonun en moda parçalarını detaylı incelemek için hemen tıklayın! Ürünler kendine has çizgileriyle, ve tarzıyla müşteri kitlesinin sadakatını kazanarak , %100 müşteri memnuniyetiyle gün geçtikçe sektörde, marka kimliği daha da ayrıcalık kazanıyor. Kadın giyim modasında en şık, en moda ürünlerin online olarak satışını, Yepyeni koleksiyonlarla ve Swan serisini, ve bu sezonun en trend, en güzel kıyafetlerini online alışveriş mağazamızadan satın alabilirsiniz.

https://www.instagram.com/zehra.sarican
https://www.instagram.com/zeva.com.tr



Sevcan Akyol
29.09.2021 01:35:18
Zehra hnm kutlarız

  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli