Yaman: Maçtan hiç kopmadık``

Yaman: Maçtan hiç kopmadık``

Fuat Yaman, düzenlediği basın toplantısında, deplasmanda 4-1 galip geldikleri Güngören maçını değerlendirdi



Bandırmaspor Teknik Direktörü Fuat Yaman:
Güngören deplasmanında, İkinci yarıda da 45 dakika boyunca hem çok dikkatli hem de çok akıllı oynadık. Maçtan hiç kopmadık. Sayıyı da arttırabilecek kadar pozisyonumuz oldu.''

Bandırmaspor'un Teknik Direktörü Fuat Yaman, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, deplasmanda 4-1 galip geldikleri Güngören maçını değerlendirdi:

Yaman, şunları söyledi: ‘'Hafta sonu zorlu bir takımla oynadık. Maçın zor geçeceğini düşünüyorduk. İlk 10-15 dakika kendimizin de hatalarıyla maçı biraz daha zor hale getirdik.

Fakat golden sonra hem zekamızı, hem karakterimizi hem de isteğimizi maksimum seviyeye kadar çıkarabildiğimiz bölümler oldu. Daha sonra maç bizim istediğimiz şekle girdi. İlk yarının son 20 dakikasında çok ciddi bir baskı kurduk. O dönemde maçı da lehimize çevirdik ve devreyi 2-1 önde kapadık. Bir önceki haftadan Fethiyespor maçında 2-0 önde iken yaptığımız hataları rüzgara karşı oynamamıza rağmen, bu kez yapmadık.

İkinci yarıda da 45 dakika boyunca hem çok dikkatli hem de çok akıllı oynadık. Maçtan hiç kopmadık. Sayıyı da arttırabilecek kadar pozisyonumuz oldu.

Güngören karşısında iyi yaptığımız şeylerin çok fazla olduğunu söyleyebiliriz.  Kısacası zor bir deplasmandan  kazanmanın ötesinde verdiğimiz  görüntüler umutlarımızı arttırdı diyebiliriz.

Bu lig hafta hafta oynanan lig. Yani üst ligler gibi güçlü takımların  maça çıkarken galip gelebilme ihtimalleri gibi bu ligdeki olasılıklar arasında çok büyük fark var. Kağıt üzerinde Güngören Belediye güçlü takım, zor deplasman, işte Bozüyükspor zayıf takım  basit düşünce kalıplarıyla bakarsak, çok büyük sıkıntı yaşayabiliriz. Aynı dikkati aynı isteği  maça taşırsak, Bozüyükspor karşısında da istediğimizi alacağımızı düşünüyoruz.

Her şey bizim elimizde  Seçenek bize ait.

Takımda Ersin Şahin dışında sakat oyuncu olmadığına da dikkati çeken Fuat Yaman, İstanbul deplasmanında kendilerine destek olan taraftarlara da teşekkür etti. ‘' Çok açık söylemek gerekirse İstanbul deplasmanını , deplasman ortamından çıkarıp, bizlere rahat bir ortam sundular. İki haftadır çok iyi sınav veriyorlar. Kendi hatamızdan yediğimiz bir golle geriye düşmemize rağmen, futbolcuları baskı altına alabilecek en ufak bir reaksiyon göstermediler. Bu açıdan kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.Bu haftaki iyi oyun ve galibiyette onların da çok büyük payları oldu.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false