Yaman Otel konforu

Yaman Otel konforu

Erdek'in en büyük işletmelerinden birisi olan Yaman Otel Covit-19 kapsamında %50 kapasite ile çalışıyor

Erdek, Düzler sahilerinin en yüksek kapasiteli turizm işletmelerinden Yaman Otel bölgede uzun yıllar AKBANK sosyal tesisleri olarak faaliyette bulunması ardından, mülkiyet hakkı değişmesi ile son 2 yıldır YAMAN OTEL olarak faaliyet göstermekte.

120 oda 360 yatak kapasitesi ile bölgenin en büyük işletmelerinden birisi olan Yaman Otel yaklaşık bir ay önce kapılarını araladığı yaz sezonuna pandemi kuralları çerçevesinde %50 kapasite ile yanıt veriyor.

Alabildiğine kumsal plaj ve yeşil bahçeye sahip Yaman Otel'de sosyal mesafe kuralı dogal ortamda kendiliğinden karşılanıyor. Yaman Otel'de tatil yapanlar deniz-kum-güneş üçgeninin ötesinde cafe-bar ve beach olanaklarından yararlanıyor.

Yaman Otel tatilcileri 0-6 yaş çocukları için ödemede bulunmazken 7-11 yaş aralığındaki çocukları için sadece %50 ödeme ile tatil olanağı buluyor.

Yaman Otel konseptinde tatil yapmak isteyenler için iki ayrı fiyat çizelgesi uygulanıyor. Doğa manzaralı odalarda kişi başı konaklama 150 tl dolayında iken, Deniz Manzaralı odalarda 180 tl ye konaklanabiliyor.

Erdek, Düzler Yaman Otel işletme müdürü Uğur Aras, yeni bir işletme olarak sağladıkları tatil konsepti ile müşteri memnuniyetini ön koşul olarak gördüklerini, özellikle pandemi sürecinde sağlanan sosyal mesafe kuralı ve hijyen olanakları ile kendilerini tercih eden tatilcilerin gönül rahatlığı içinde tatil olanağı bulduğunu açıkladı.



Anahtar Kelimeler: Yaman konforu
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli