Yanınızdayız mesajı

Yanınızdayız mesajı

Bandırmaspor Taraftarları Derneği´nden yönetime ziyaret

Mustafa Diler´in başkanlığındaki Bandırmaspor Taraftarları Derneği, Bandırmaspor Kulübü´nü ziyaret ederek, Hasan Çakmak´ın başkanlığındaki yönetim kuruluna başarılar dilediler. Ziyaret sırasında dernek yöneticileri ile kulüp başkanı Hasan Çakmak ve yönetim kurulu üyesi Gökhan Yankol görüştü.

Dernek başkanı Diler, Bandırmaspor´un artık kendi çocuklarına dönerek, altyapısına önem vermesi gerektiğine dikkati çekerken, ?Bakın, Bandırma´mızda son yıllarda amatör takımların sayıları çok azaldı. Onlara da sahip çıkmanız gerekir? dedi.

/resimler/2017-10/12/2243069273295.jpg

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Hasan Çakmak da konuşmasında, bordo-beyazlı kulübün taraftarlarının, takıma verdikleri destekten memnun olduğunu vurgularken, şunları söyledi:

?Teknik direktörümüz Mustafa Uğur da altyapıya çok önem verilmesi gerektiğine inanıyor. Biz de aynı düşüncedeyiz. Kısa süre içinde oluşturacağımız, en az 3-4 kişiden oluşacak bir oyuncu izleme ekibini hemen devreye sokarak, bundan sonra onlardan gelecek rapor doğrultusunda transfer yapacağız. Bu arada, Bandırma´nın yanı sıra Erdek, Gönen, Manyas, Susurluk, hatta Biga´dan bile genç ve yetenekli oyuncu araştırması yapacağız.?  Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Yanınızdayız mesajı
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli