Yanlış hesap Bağdat´tan döndü

Yanlış hesap Bağdat´tan döndü

AK Parti İlçe Başkanı Kemal Kayan önderliğinde oluşan heyet barınak sorununu Büyükşehirde çözdü.

Önceki gün Büyükşehir Fen İşleri daire Başkanlığına bağlı yıkım ekipleri ve bir tabur Büyükşehir zabıta ekipleri ile yıkıma geldikleri Erdek Balıkçı barınağında yaşanan kaos, bugün değişik kollardan geliştirilen diplomasi ile çözüme kavuşturuldu.

/resimler/2016-8/25/2316183182397.jpg

AK parti ilçe Başkanı Kemal Kayan dün bizzat yaşadığı stresi bugün Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Recep Eren, Kaptan Ali Işık, Balıkçılar Süleyman Baykal ve Vedat Türe ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´a taşıdı.

Erdek´te ekmeğini küçük ağ balıkçılığından temin eden onlarca balıkçı için hayati önem arz eden barınak depolarının lüx değil umumi bir ihtiyaç olduğu, İnşaat´ın yeni değil mevcut olan depoların tadilatla düzenlendiği anlatıldı.

Başkan A. Edip Uğur, Erdek´te yaşanan gelişmelere muttali olduğunu, Erdek heyetinin talebi doğrultusunda yıkımın durdurulması için Fen İşleri daire Başkanlığına talimat vererek depoların üzerindeki fiziki yapıların kaldırılması ardından, depolarda meydana gelen hasarın yeniden tamir edilerek Balıkçı esnafının kullanımına tahsis edilmesi talimatını verdiği öğrenildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur´un Fen işleri daire başkanlığına verdiği talimat üzerine, Ak Parti ilçe Başkanı Kemal Kayan telefon ile Erdek Balıkçı barınağını arayarak müjdeli haberi verdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur ile gerçekleştirilen temasta yer alan Erdek Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Recep Eren yaptığı açıklamada önce A. Edip Uğur´a ardından Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Kayan´a teşekkür etti.

Eren, ?Erdek´te halk adına yapılan bir hizmetin yanlış anlama sonucu yıkımına gidilmesi birçok kimseyi derinden üzdü. Tek sevincimiz bu olay büyümeden çözüme kavuşmuş olmasıdır.?

?Erdek´te balıkçı esnafımız için büyük önem arz eden malzeme depolarının tadilat ve onarımı ardından hak sahiplerinin kullanımına talimat veren Sayın Ahmet Edip Uğur´a teşekkür ederken, bir teşekkürümde Ak Parti Erdek ilçe Başkanı Sayın Kemal Kayan´a olacak.?

?Sayın Kemal Kayan geçmişte yapılan yanlışların aksine dünden bu güne yaşanan gelişmelerin içinde yer alarak, doğru olan yönde hareket etmiş ve Balıkçı esnafımızın yanında yer almıştır.?

?Bu güne dek ilçemizde görev alan iktidar partisi temsilcilerinin hizmete karşı tavrını bildiğimizden, bugün Kemal Kayan Başkanlığındaki AK Parti ilçe yönetiminin hizmet adına kalıcı projeleri desteklemesi gurur verici bir davranıştır.?

?Erdek´in ve Erdek halkının beklentilerin karşılanma anlamında hangi partiden olursa olsun bir ve beraber olması yönündeki beklentimiz Sayın Kemal kayan ile birlikte nüfus bulmuştur.? Dedi.

/resimler/2016-8/25/2317400527731.jpg

Erdek Balıkçı barınağında yaşanan kriz sonrası, balıkçılar ağ ve malzemelerini yeniden dışarı çıkartmıştı.

/resimler/2016-8/25/2319176154628.jpg

Başkan A. Edip Uğur balıkçıların depoları kullanmaları ve yıkılan depoları tamir etme sözü verdi.

 



Anahtar Kelimeler: Yanlış hesap Bağdat döndü
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli