Yaralılar hayati tehlikeyi atlattı

Yaralılar hayati tehlikeyi atlattı

Pompalı saldırgan tutuksuz yargılanacak

Erdek Atatürk Mahallesi, Zübeyda Hanım Caddesi, Kandil Çeşme sokağı girişi 16/1 de faaliyet gösteren Gümüşhane ili Şiran İlçesi, Yeni Yeşilbüklüler Kalkınma ve Yaşatma derneği lokalinde gerçekleşen pompalı saldırı olayında sis perdesi aralandı.

Lokalde gerçekleşen Pompalı saldırıda yaralanan dernek başkanı Mehmet Sarı(48) ile Mustafa Bican (53) önce Erdek, daha sonra sevk edildikleri Bandırma Devlet hastanesinde gerçekleştirilen müdahale sonucu Mustafa Bican taburcu olurken, Başkan Mehmet Sarı techis ve tedavinin selameti açısından Ortapedi servisinde tedavi altına alındı.

Olaydan sonra Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek Pompalı silahı ile birlikte teslim olan Ali Akdemir çıkarıldığı mahkemece adli kontrol altında serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre Dernek Başkanaı Mehmet Sarı´nın yeğeni olan saldırgan Ali Akdemir  aile içindeki bir tartışmanın kendisine yanlış yansıltılması sonucu öfkesine kapıldığını, asıl hedefinin dayısı olan Başkan Mehmet Sarı iken kalabalık ve karışıklıkta Mustafa Bican´ında saçmaların hedefi olduğunu, kastının öldürmek oladığını söylediği öğrenildi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı