Yaralılar İtfaiye Timi tarafından kurtarıldı.

Yaralılar İtfaiye Timi tarafından kurtarıldı.

Edremit İlçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında yaralıların imdadına İtfaiye timi yetişti.







Edremit İlçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Edremit İlçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında araç içinde sıkışan bir kişi Edremit Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Kurtarma Timi tarafından kurtarıldı.
Çanakkale – Edremit E–87 Karayolunun Tuzker Mevkiinde Saat 13.50 sıralarındameydana gelen zincirleme trafik kazasında aynı yönde giden H K. (45) yönetimindeki10 KH 740 plakalı kamyonet, E S. (31) yönetimindeki 35 AN 0113 plakalıminibüs ve İ K. (58) yönetimindeki 33 YF 544 plakalı özel minibüs hatalı şeritdeğiştirme yüzünden birbirleriyle çarpıştı.

Kazada35 AN 0113 plakalı minibüste yolcu olan Cemal K. (20) çarpışmanın etkisiylearaç içinde sıkıştı. Kazanın bildirilmesi üzerine Edremit Belediyesi İtfaiyeMüdürlüğü Kurtarma Timi özel donanımlı araçları ile olay yerine kısa süredeintikal ettiler. Yaralıya ilkmüdahaleyi yapan ekip daha sonra hidrolik makaslar ile yolcuyu sıkıştığı yerdençıkardılar. Yaralı Cemal K.'ya ilk müdahale 112 Hızır Acil Ekiplerince olay yerinde yapıldıktan sonra ambulans ile Edremit Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralı Cemal K'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı vücudunun çeşitli yerlerinde kazaya bağlı kırıklar ve ezilmeler olduğu öğrenildi.
Kaza ile ilgili olarak Edremit Bölge Trafik ve Jandarma ekipleri soruşturma başlattı.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı