Yardım konvoyu afet bölgesine hareket etti

Yardım konvoyu afet bölgesine hareket etti

"KARAGÜN DOSTU" GÖNEN 4 TIR AFET AYRDIMINI DEPREM BÖLGESİNE SEVK ETTİ

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, “ Zaman, birlik olma, yardım etme ve dua zamanıdır.  Deprem bölgesindeki kardeşlerimize destek olmak isteyen vatandaşlarımız yardımlarını Gönen Belediyesi Halk masasına teslim edebilirler.” Dedi.

 Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt’un Koordinasyonunda sağlanan ve Gönen Belediyesi tarafından vatandaşların katkıları ile hazırlanan 4 TIR ihtiyaç malzemesi Osmaniye, Hatay, Erzin, Adıyaman bölgeleri için yola çıktı. 

Belediye Başkanı Palaz,  “bölgede ihtiyaç duyulan kullanılmamış; battaniye, mont, sağlık bilgisi malzemesi, bebek bezi, çadır, bot, ısıtıcı ve gıda gibi malzemeler Belediye binasında top topluyoruz, katkı vermek isteyen vatandaşlar yardımlarına Belediye Halk masasına yapabilirler.”dedi.

 Başkan Palaz, “halkımız yardım kampanyamıza büyük destek veriyor.  Depremden etkilenen vatandaşlarımız için Gönenliler ve belediye personelinin katılımlarıyla ihtiyaç malzemesi toplanmaya devam ediyoruz. Gönenlilerin böylesine bir günde yaptıkları yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt ise Gönenlilerin her zaman olduğu gibi bugünde afet bölgesindeki yaraları sarmak için seferber olduklarını, bu duyarlılıklarından dolayı kendileri ile gurur duyduğunu açıkladı. Ahmet Ilgazlı-Gönen

Tırların afet malzemeleriyle doldurulması için Gönenliler full mesai yaptı.



Anahtar Kelimeler: Yardım konvoyu bölgesine hareket
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı