Yarı yıl karneleri verildi

Yarı yıl karneleri verildi

Okullar 4 Şubat´a dek tatil oldu.

Okullarda yarı yıl tatili başladı. 15 Gün sürecek karne tatili 4 Şubat pazartesi günü sona erecek.

15 Gün sürecek yarı yıl tatili karnelerin dağıtılması ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yarı yıl karne dağıtımı ile ilgili olarak mini bir tören düzenledi.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı karne törenine Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Emniyet Müdürü Soner Duran, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Mahir Mavi ve öğrenci velileri katıldı.

Törende konuşan Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ?2018-2019  Eğitim Öğretim yılının ilk döneminin başarılı bir şekilde bittiğini düşünüyorum. Çocuklarımız sadece akademik açıdan değil mutlaka bir spor alanında bir sanat alanında, kültür alanında yetişmiş şekilde eğitmeyi amaçladık. Çocuklarımızın bir taraftan akademik başarının yanında Değerler Eğitimi almalarını hedefledik.  Ecdadını tanıyan, atasını tanıyan, bayrağını tanıyan, milletini tanıyan insanlar olmasını hedefledik. Okumalarını, çok okumalarını istedik ve bunları yaparken de özellikle velilerimizle, vatandaşlarımızla hep birlikte yapmayı hedefledik. Bunun da adına biliyorsunuz BENGİ dedik. BENGİ´de de iyi bir sezonu  geçirdiğimizi düşünüyorum. Bir taraftan eğitime devam ederken çocuklarımızın spor ihtiyaçlarının karşılanması için başka bir proje daha uyguladık. ?Sporda Yetenek 10´la Gelecek´ adında..Özellikle projede de maddi yoksunlukları nedeniyle spor yapamayan çocuklarımızın bir spor dalına başlatılmasını hedefledik. 16 farklı alanda çocuklarımız spor yaptılar, biz de onları desteklemeye çalıştık. Dolayısıyla sporda, sanatta, kültürle iç içe  güzel bir eğitim öğretim yılını bitirdik. Emeği geçen Milli Eğitim Teşkilatımızın müdüründen öğretmeninden hizmetlisine kadar pek çok personelimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Spor faaliyetleri konusunda Spor Müdürümüze ve teşkilatına teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz Güvenlik olmadan eğitim olmuyor; Jandarma Komutanımıza, Emniyet Müdürümüze ve teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Sağlık Müdürümüz yok ama ona da verdikleri sağlık hizmetleri için teşekkür ediyorum. Ama en büyük teşekkür velilerimize?İnşallah yeni eğitim-öğretim dönemine yeniden sağlıkla başlamak dileğiyle? dedi.



Anahtar Kelimeler: Yarı karneleri verildi
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli