YARIŞMA SONUÇLANDI

YARIŞMA SONUÇLANDI

19 Mayıs “Atatürk Seni Dinliyor, Anlat Bakalım” konulu video yarışması sonuçlandı.

Bandırma Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen “Atatürk Seni Dinliyor, Anlat Bakalım” konulu video yarışması sonuçlandı.

Yarışma,korona virüs salgını nedeniyle uzun zamandan beri evlerinde kalan gençlerimize biraz moral olması ve gençlerimizin ATATÜRK’e olan sevgi ve bağlılıklarını daha da güçlendirmesi amacıyla düzenlenmişti.

Belediye Meclis Üyeleri Fatma Karabacakoğlu, Aydilek Gönenç ve ADD Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat’tan oluşan jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu Melek İremnaz Kurt’un hazırladığı video, ödül almaya hak kazandı.

Yarışma şartnamesine göre Melek İremnaz Kurt’a ödül olarak Belediye Başkanı Avukat Tolga Tosun tarafından dizüstü bilgisayar hediye edildi.

1998 doğumlu olan Melek İremnaz Kurt, halen Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda öğrenimine devam ediyor.

Jüri değerlendirmesine göre, diğer dereceler için uygun çalışma bulunamadı. Yarışmaya katılan tüm gençlerimize Belediye tarafından teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler gönderildi.



Anahtar Kelimeler: YARIŞMA SONUÇLANDI
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli