Yaşasın Cumhuriyet Tenis Turnuvası

Yaşasın Cumhuriyet Tenis Turnuvası

Bandırma’da Cumhuriyetin kuruluşunun 97. Yıldönümü nedeniyle “ Yaşasın Cumhuriyet Tenis Turnuvası” düzenlendi.

Bandırma Belediyesi ve Bandırma Tenis Kulübü’nün düzenlediği ve 84 sporcunun katılacağı turnuvada Tek erkekler, Tek kadınlar, Yeni başlayan erkekler, yeni başlayan kadınlar olmak üzere 4 katogoride müsabakalar yapılacak 10 gün sürecek turnuva 26 Ekim tarihinde sona erecek turnuva final müsabakası ile sona erecek ve sporcular kupalarını alacak.

Turnuva açılışında konuşan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Bandırma Belediyesi olarak ilçemizdeki spora destek sağlamak amacıyla pandemi döneminde fiziki mesafeye uygun olan Tenis turnuvamızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Turnuva Bandırmamızdaki tenis severlere ve sporculara hayırlı olsun. Turnuvadaki tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.

Paşakent Mahallesi Tenis Kulübünde start alan turnuvanın açılış vuruşunu Belediye Başkanı Tolga Tosun yaptı.

Turnuvanın açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, CHP İlçe Başkanı Selim Panç ,Meclis üyesi Hüseyin Koçyiğit,  Tenis Kulübü Başkanı Hüseyin Erenler, genel direktör Mustafa Kemal Sönmez, turnuva direktörü Erol Agen, direktör yardımcısı Yunus Karabalkan,sporcular ile tenis severler katıldı.  Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Yaşasın Cumhuriyet Tenis Turnuvası
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı