“YAŞASIN CUMHURİYET” TURNUVASI SONA ERDİ

“YAŞASIN CUMHURİYET”  TURNUVASI SONA ERDİ

Park ve Bahçeler Müdürlüğü şampiyon oldu.

Bandırma Belediyesi’nin “10. Geleneksel Yaşasın Cumhuriyet Kupası” sona erdi.

Belediyenin bünyesindeki 8 birim müdürlüğü takımının katıldığı halı saha turnuvasında şampiyonluğu Park ve Bahçeler Müdürlüğü kazanırken ikinciliği Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, üçüncülüğü ise Hukuk İşleri Müdürlüğü elde etti.

11 Ekim 2021’de başlayıp, tek devreli lig usulüyle oynanıp, toplam 32 maç yapılan turnuvada üçüncülük-dördüncülük maçı Hukuk İşleri Müdürlüğü ile Özel Güvenlik takımını karşı karşıya getirdi. Taha Onat’ın yönetiminde oynanan karşılaşmayı 5-4 kazanan Hukuk İşleri Müdürlüğü turnuvanın üçüncüsü oldu.

Mert Pehlivan’ın hakemliğindeki final maçı ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü arasında oynandı. Belediyenin Kültür Müdürlüğü’nde görevli Buğra Öner’in başarıyla seslendirdiği çekişmeli geçen maçı 3-2 kazanan Park ve Bahçeler Müdürlüğü turnuvanın şampiyonluğunu kucakladı.

Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi’nin organizesinde gerçekleşip, 8 müdürlüğüne bağlı 102 sporcunun mücadele edip, 108 personelin görev yaptığı turnuvanın gol krallığını 30 golle İmar ve Şehircilik Müdürlüğü takımından Ersin Turan kazanırken, Zabıta Müdürlüğü takımı ise turnuvanın en centilmen takımı seçildi.

Final maçının ardından derece alan takımlara, gol kralına, en centilmen takıma ve hakemlere kupa, armağan ve madalyonlarını Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun verdi. Belediyede 750 personelin görev yaptığını, 23 müdürlüğün bulunduğunu belirten Tosun, turnuvaya katılan tüm takım ve sporcuları birlik ve kutlarken, “Bu turnuvanın en önemli amacı belediyemizdeki birlik ve beraberliğin daha da pekişmesini sağlamaktır” dedi.

Belediye Başkan Yardımcıları Ozan Onur ve Metin Ok, CHP Bandırma İlçe Başkanı Dr. Selim Panç’ın da yanı sıra kalabalık bir seyirci topluluğunun da izlediği final maçları sonunda derece alan takımların sevinçleri görülmeye değerdi.

Turnuvada şu 8 takım mücadele etti:

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Destek İşleri Müdürlüğü, Özel Güvenlik  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: “YAŞASIN CUMHURİYET” TURNUVASI
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı